Rooney o problemima tijekom igračke karijere

Menadžer Birminghama i legendarni nogometaš Wayne Rooney priznao je u podcastu legende ragbija Roba Barlowa da je prije mnogo godina spas tražio u alkoholu te da mu je dugo trebalo da traži pomoć.

Slavni nogometaš tijekom karijere imao je problema s alkoholom.

Imao sam mnogo različitih izazova, na terenu i izvan njega, a ispušni ventil mi je bio alkohol. U svojim ranim dvadesetima provodio bih nekoliko dana kod kuće i ne bih izlazio, opijajući se do besvijesti. Nisam htjela biti okružena ljudima, jer ponekad se sramiš i osjećaš kao da si iznevjerio one oko seberekao je Rooney i dodao:

– Nisam se znala nositi sa svime, izabrala sam alkohol da pokušam sve to podnijeti. Bilo je ljudi oko mene s kojima sam mogao razgovarati, ali sam odlučio ne i pokušao sam se nositi sa svime. Kad to učinite i ne prihvatite pomoć, možete se naći na dnu, a ja sam tamo bio nekoliko godina. Zahvalan sam što sada mogu javno govoriti o stvarima kroz koje sam prošao.

Barlow je Rooneyja pitao tko mu je bio najbolji, a tko najgori suigrač u Unitedu.

Najbolji je vjerojatno bio Darren Fletcher. Najgore, ima ih dosta kojih sam se mogao sjetiti! Vjerojatno Nani na terenu. Bilo je frustrirajuće igrati s njimjasan je Rooney.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU