RUSKI ASTROLOG PREDVIĐA Decembar vrlo težak za dva znaka

Astrolozi su dali svoje astroprognoze za mjesec praznika i slavlja, a najpoznatiji ruski astrolog Pavle Globa tvrdi da će decembar biti posebno izazovan za dva znaka. Njih čekaju teško momenti i sve stvari koje su odlagali da riješe sada su stigle na razrješenje.

Blizanci

Blizanci su tokom cijele godine naporno radili, a nagrada za uloženi trud im je stalno izmicala. Posljednji mjesec u godini Blizancima će pružiti priliku da ubiraju plodove rada i riješe svoje dugoročne profesionalne planove. Ipak, ruski astrolog tvrdi da je će za njih decembar biti izrazito težak mjesec i da se 2023. godine za njih neće dobro završiti na poslovnom polju, piše Stori.

Vodolije

Vodolije je sreća pratila tokom cijele godine, ali u decembru će im okrenuti leđa. Šta god budu želeli da završe, neće uspjeti, a pritisak zbog dovršenih poslovnih obaveza biće ogroman. Pritiskaće ih svi, a pa astrolog savjetuje da sve obaveze koje mogu odlože, jer ja ovo za njih jedan od najnepovoljnijih astroloških perioda.

Ipak, dogodiće im se i nešto lijepo – na samom izmaku godine u život će im ući osoba koja bi mogla značajno da utiče na sve.

BONUS VIDEO:

RUSKI ASTROLOG PREDVIĐA Decembar vrlo težak za dva znaka appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU