SA NJIMA JE NEMOGUĆE SLOŽITI SE Evo koji su najnaporniji znaci zodijaka

Oni jednostavno nisu sretni osim ako se ne raspravljaju, čak i ako to nije u njihovom interesu. Čini se kao da teški ljudi u svojoj srži imaju mnogo straha i nesigurnosti, a njihova teška priroda djeluje kao zaštita. Ovo su horoskopski znaci sa kojima je gotovo nemoguće složiti se.

Vodolija
Pomislili biste da Vodolije toliko prihvataju druge ljude i njihove različitosti, da je sa njima nemoguće ne slagati se. Istina je da Vodolije nemaju empatije prema drugim ljudima, ali itekako zahtijevaju da njihovi voljeni budu svjesni njihove osjetljivosti. Vodolija neće raspravljati o tome šta ih muči i zašto, ali će očekivati da shvatite da je ono što oni osjećaju od najveće važnosti, čak i ako odbiju da razgovaraju o tome. Nikada ne znate na čemu ste sa njima, ili vas vole ili ne mogu da podnesu pomisao na vas.

Ovan
Ovnovi su zabavni, sve dok slijedite njihova „uputstva“ i ispunjavate njihove zahtjeve. Ne mare za tuđe mišljenje i rijetko razmišljaju o posljedicama svojih postupaka. Sve dok ste u redu sa tim da su oni uvijek u pravu, bićete u slozi sa njima. Zahtjevni su prema drugima i doslovno nemaju strpljenja. Osim toga, nikada neće priznati da su pogriješili.

Škorpija
Škorpije su poznate po tome što uzimaju ono što žele kada to žele. Držite se što dalje od ljute Škorpije jer kada se naljute, napadaju na mnogo načina. Kada postanu ljubomorni ili ogorčeni, odnosu sa njima je najvjerovatnije došao kraj. Ako Škorpija misli da ste ga na neki način lagali ili izdali, neće biti rasprave, izbrisaće vas iz svog života i vjerovatno napraviti planove za osvetu. Odlični su u otkrivanju nečije slabe tačke i iskorištavanju iste.

Blizanci
Blizanci izgledaju tako šarmantni i lagodni, ali može biti frustrirajuće i izazovno ne samo navesti ih da vas slušaju, već i zadržati njihovu pažnju. Blizanci su vrlo osjetljivi i mogu umisliti da ste ih povrijedili iako se to nikada nije desilo. Njihov glavni potez kada misle da ih neko ne poštuje ili se osjećaju povrijeđeno je da se pretvaraju da su ravnodušni. Blizanci će reći jedno, a učiniti nešto sasvim drugo.

BONUS VIDEO:

SA NJIMA JE NEMOGUĆE SLOŽITI SE Evo koji su najnaporniji znaci zodijaka appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU