SAD JE U NOVOM KLUBU: Poruka bivšeg igrača Zvezde iz Izraela (VIDEO)

Svi sportski događaji u Izraelu su suspendirani i odgođeni do daljnjega.

Naime, palestinski Hamas izveo je raketni napad na teritoriju te zemlje i od jučer se vode borbe.

Utakmice su za sada odgođene, a od ove sezone u ovoj zemlji nastupa i John Holland. Doskorašnji igrač Crvene zvezde oglasio se videom na društvenim mrežama.

Trenutno sam u Izraelu, bilo je bombardiranje… Baš je ludo, čovječe. Bilo je mnogo dojava da idemo u skloništa, morali smo ići u skloništa. Ako pogledate ulice, sada su prilično prazne. Zapravo ima ljudi, ali čuju se bombe, čak se malo i osjete bombe. Morali smo se skloniti u skloništa unutar soba, ima duplo staklo. Tamo je metalna barijera. Prilično je jezivo, neću lagati, On je rekao

Zatim je snimio još jedan video.

Ovo je drugi put da sam zatečen u ratu – bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo malo drugačije jer to nisam stvarno osjetio, osim pada vrijednosti rublje i sličnih stvari da. Bombe nisam osjetio, ovdje se čuju i osjete. Bio je to u najmanju ruku zanimljiv dan. Za sutra ćemo vidjeti, pričaju o treninzima, ali mislim da nećemo trenirati. Ne znam, ne znam što će biti. Samo dokumentiram sve ovo… Za svaki slučaj, znaš. To je to od mene, za sada. Sigurna sam, osjećam se relativno sigurno. To je život. Čut ćemo se opetdodao je Holland.

Od ove sezone igra za Hapoel Tel Aviv.


www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU