Samo putem OVE APLIKACIJE možete osvojiti BONUS koji će Vas ODUŠEVITI!

Igrajte listić preko aplikacije Meridian svakog ponedjeljka, a utorkom vas čeka potpuno besplatan bonus!

U kuhinji najpoznatije kladionice u regiji kuha se opasna akcija! Jeste li znali da od sada možete osvojiti bonus u Meridijan čak i kada tvoj listić nije dobitan?

Svi igrači koji igraju listiće ponedjeljkom putem Android, iOS ili Huawei aplikacije sudjeluju u promociji koja im može donijeti već sljedeći dan 5% BONUS! Da stvar bude bolja, Meridian vas časti ako vam karta “ne prođe”. Drugim riječima, ponedjeljkom nema gubitka!

Jedina stvar koju morate učiniti je odigrati listić od najmanje četiri para s minimalnim pojedinačnim koeficijentom od 1,35 ili više putem aplikacije. Uplatite ulaznicu od 100 dinara ili više i postajete učesnik akcije.

Dakle, igrajte ponedjeljkom čak i ako niste previše uspješni Meridijan već sljedeći dan pruža priliku za ispravak.

Da stvar bude bolja, ako još nemate račun, sada je pravo vrijeme da ga napravite jer i vi možete postati sudionik ove promocije.

A kad to učinite REGISTAR još čeka na tebe 4.000 dinara BONUS koji nekoliko trenutaka kasnije stižu na vaš korisnički račun PRIJAVE! Uživajte u zabavnim i sportskim kartama na automatima i pretvorite svoj bonus u MILIJUNSKI DOBITAK!

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU