11 C
Sarajevo
Nedjelja, 25 rujna, 2022

Sarajevo krajem avgusta domaćin 3. sajma zdravstva, dolaze predstavnici bolnica i klinika iz Turske

Od 26. do 27. avgusta, u Sarajevu, biti će održan 3. sajam zdravstva na kojem učestvuju gosti iz Turske.

Posjetioci sajma koji će biti održan u hotelu Holiday, imat će priliku upoznati se s predstavnicima niza uglednih bolnica i drugih zdravstvenih institucija, te iz prve ruke dobiti potrebne informacije o zdravstvenim uslugama.

Turska u oblasti zdravstvenog turizma posjetiocima, pored iznimno kvalitetnog stručnog osoblja, nudi i niz dodatnih usluga koje uključuju prijevoz od aerodroma do hotela/bolnice, obilazak grada, prevođenje, konsultacije…

Dincer Yardimci, generalni direktor kompanije, kazao je kako će na 3. sajmu zdravstva u Sarajevu učestvovati oko 20 predstavnika bolnica i drugih institucija, organizacija i agencija koje nude usluge u oblasti zdravstva.

Prema njegovim riječima, posjetioci će imati priliku upoznati se s uslugama kozmetičkih zahvata, uključujući transplantaciju kose, kardiološkim uslugama, vantjelesnom oplodnjom i nizu drugih branši.

“Učesnike će predstavljati i ljekari pa će posjetioci, uključujući građane i predstavnike organizacija imati priliku dobiti informacije o najnovijoj tehnologiji, ali i uslugama koje nude“, rekao je Yardimci.

www.tvsa.ba

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
TNT Portal
TNT Portalhttp://tntportal.ba
TNT Portal donosi najnovije vijesti uz oglase za posao i zanimljive sadržaje kao što su recepti, horoskop, sanjalica, kvizovi i radio stanice.
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU