Sarajevo krajem avgusta domaćin 3. sajma zdravstva, dolaze predstavnici bolnica i klinika iz Turske

Od 26. do 27. avgusta, u Sarajevu, biti će održan 3. sajam zdravstva na kojem učestvuju gosti iz Turske.

Posjetioci sajma koji će biti održan u hotelu Holiday, imat će priliku upoznati se s predstavnicima niza uglednih bolnica i drugih zdravstvenih institucija, te iz prve ruke dobiti potrebne informacije o zdravstvenim uslugama.

Turska u oblasti zdravstvenog turizma posjetiocima, pored iznimno kvalitetnog stručnog osoblja, nudi i niz dodatnih usluga koje uključuju prijevoz od aerodroma do hotela/bolnice, obilazak grada, prevođenje, konsultacije…

Dincer Yardimci, generalni direktor kompanije, kazao je kako će na 3. sajmu zdravstva u Sarajevu učestvovati oko 20 predstavnika bolnica i drugih institucija, organizacija i agencija koje nude usluge u oblasti zdravstva.

Prema njegovim riječima, posjetioci će imati priliku upoznati se s uslugama kozmetičkih zahvata, uključujući transplantaciju kose, kardiološkim uslugama, vantjelesnom oplodnjom i nizu drugih branši.

“Učesnike će predstavljati i ljekari pa će posjetioci, uključujući građane i predstavnike organizacija imati priliku dobiti informacije o najnovijoj tehnologiji, ali i uslugama koje nude“, rekao je Yardimci.

www.tvsa.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU