SEDMIČNA PROGNOZA ASTROLOGA Retrogradni Merkur udara na sve

DETALJNA PROGNOZA ZA SVE ZNAKE HOROSKOPA

Ovnovi imaju zaštitu boravka Sunca u njihovom znaku. Malo je čudan period za njih. Kada je u pitanju emotivni segment, više su usmjereni na posao nego na ljubav. Naglašen je aspekt tajnovitosti. Kod zauzetih slijede pojačana ljubomora i strast. Druga polovina nedjelje je bolja, ali traži fokus za vatrenu energiju. Retrogradni Merkur ih baš udara na poslovnom djelu. Nešto će se prolongirati do petka, neka se naoružaju strpljenjem.

Bikovima je stomak na udaru. Slobodnima se pojavljuje neko poznat iz bliskog okruženja, dobar im je period za zaljubljivanje. Do vikenda slijedi sudbinski susret, trebalo bi da izlaze. Zauzeti su malo izgubljeni, dosta će raditi. Tokom vikenda im stoji mogućnost da odu na romantično putovanje, ali i da uđu u tajnu vezu. Što se tiče poslovnog segmenta, postoji jak uticaj retrogradnog Merkura. Ipak, moram da napomenem da je ovo dobar period za njih. Njihov vladar Venera se nalazi u znaku Riba, gdje se prosto dobro osjeća. Nešto će ići usporeno, malo komplikovano, ali dobiće više od onoga što su planirali. Stoje im nove poslovne ponude.

Blizanci mogu da imaju probleme sa hroničnim problemima. Slobodni mogu da uđu u strastveni period, malo će brzo birati potencijalne partnere. Iznenadiće sebe, ali i ljude u okruženju. Što se tiče zauzetih, Merkur je usporio i donosi neku vrstu nervoze i osjećaj nestabilnosti. Koliko je to objektivno ili subjektivno, zavisi od sinastrije. Što se tiče poslovnog segmenta, ovo je nedjelja u kojoj se oslobađaju tereta koji vuku već izvjesno vrijeme. Neke stvari će se postaviti na svoje mjesto i mijenjaće svoje dugoročne ciljeve.

Rakovi mogu da imaju malo lošiji imunitet. Slobodni tokom vikenda mogu da obnove kontakt sa osobom iz prošlosti. Trebalo bi da im se pojavi osoba sa nekom malo većom razlikom u godinama, a to će biti prijatno iznenađenje za njih. Što se tiče zauzetih, partner je više okrenut ka poslu. Više će nešto maštati, planirati, nego što će nešto konkretno da se desi. Rakovi pripremaju teren za nešto divno što tek treba da dožive. U poslu slijedi nerazumevanje sa osobom na položaju, ali krajem nedjelje se pokreću bitni poslovi i planovi. Ovo će biti dobra nedjelja za njih.

Lavovi mogu da imaju problem sa glavom. Slobodni tokom vikenda mogu da upoznaju nekoga ko je izuzetno dinamičan po prirodi i ko će uneti drugačiju dozu živosti u njihov život. Zauzeti će uživati u zajedničkim aktivnostima. Poslovni segment donosi dosta tumbanja, dosta stvari će se završavati u zadnjem trenutku. Riješiće se nešto što se čeka već izvjesno vrijeme. Trebalo bi da zaobiđu neke pravne zavrzlame.

Djevice treba da vode računa o imunološkom sistemu. Slobodnima se pojavljuje neko mlađi ili mladolik, ali biće dosta komplikovan odnos. Zauzetim Djevicama je počela malo nestabilna nedjelja za njihov odnos, moraće da porade na komunikaciji sa partnerom. Poslovni segment će u drugoj polovini nedjelji dočekati neki bitan papir. One, koji se bave privatnim poslom, čekaju srećne okolnosti. Dosta tereta će prihvatiti na sebe.

Vagama mogu da trpe hormoni ili stomak. Slobodne Vage će se definitivno zaljubiti, u izlasku, na nekom javnom mjestu. Ljubavni odnos kod zauzetih je prikazan kao nestabilan. Ovdje je problem komunikacija, partner ih ne razumije na pravi način. Što se tiče poslovnog segmenta, stiže novac. Neka partnerstva će krenuti u malo komplikovanom pravcu. Saradnici će biti zahtijevni, a savjet je da se naoružaju strpljenjem.

Škorpijama su na tapetu hronični zdravstveni problemi. Emotivni segment je vezan za dvoumljenje između prošle veze i nove osobe koja se pojavljuje u njihovom životu. Strasti su naglašene i vodiće ih tokom ove nedjelje. Kod zauzetih je promjenljiva situacija. Ljubomora je prisutna, tako da bi trebalo da povedu računa. Do četvrtka slijede komplikacije u poslu, a onda će uspjeti sve da ostvare. Malo su povećani troškovi.

Strijelčevi su malo nervozni, respiratorni organi su na udaru. Kod slobodnih će biti više interesantnih osoba, mogu da uđu u neku novu vezu. Kod zauzetih je svako na svojoj strani, baviće se ličnim stvarima. U poslovnom segmentu treba da se paze prevara, to je baš naglašeno. Ovo je najbolja nedjelja za Strijelčeve koji se bave nekim vidom umjetnosti.

Jarčevi bi trebalo da se paze hroničnih zdravstvenih problema. Slobodni će se zaljubiti, ali u nekoga sa kim odnos treba da ostane tajni, skriven. Partneri zauzetih traže više pažnje, odnosno cela porodica. Komunikacija sa poslovnim saradnicima biće malo lošija. Ovo je dobra nedjelja da se dalje razrađuju poslovni planovi i mogućnosti.

Vodolije mogu da imaju problem sa nesanicom. Slobodni mogu da uđu u vezu sa mlađom osobom iz prošlosti. Kod zauzetih stoji aspekt nerazumijevanja do vikenda, a vikend je odličan za kompromis. Postoje neke administrativne zabrane, neka vode računa šta pričaju. Stiže im neki novac.

Ribe mogu da imaju problem sa hroničnim zdravstvenim problemima. Slobodne Ribe sijaju i mogu srećno da se zaljube. Zauzetima savjetujem da se otvore prema voljenoj osobi, postoje neke blokade iz prethodnog perioda. Ovo je nedjelja kada sve može da se riješi. Što se tiče poslovnog segmenta, Ribe će napraviti dobre poteze“, otkrio je astrolog Vladimir Vlajić, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

SEDMIČNA PROGNOZA ASTROLOGA Retrogradni Merkur udara na sve appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU