Sergej Ćetković uoči koncerta u Vitezu poručio: Moja ekipa će se viteški potruditi da priredimo večer za pamćenje


Jedan od najpopularnijih pjevača regije Sergej Ćetković održat će 27.12.2023.koncert u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu, a za koncert vlada veliko interesovanje publike.

Devet dana pred koncert Sergej Ćetković dao je intervju za portal TNTportal.ba, a s nestrpljenjem čeka dolazak u Vitez i izlazak na stage..

TNTportal.ba: Kako se osjećate povodom nadolazećeg koncerta u Vitezu? Jesu li vam emocije posebne zbog nastupa u ovom graduicu u srcu BiH?

Uvijek su mi emocije pomiješane pred svaki novi koncert. Uzbuđenje, radost, iščekvivanje, malo treme, velika odgovornost, pozitivna energija… Tako je i ovog puta. Vjerujem da će koncert biti sjajan i da će publika biti zadovoljna.Moja ekipa i ja ćemo se viteški potruditi da svima koji budu došli priredimo večer za pamćenje.

TNTportal.ba: Koji će biti glavni elementi ili iznenađenja vašeg koncertnog nastupa koji će oduševiti vašu vjernu publiku?

Nikad o tome ne govorim unaprijed. Iako je organizacija kao i uvijek na vrhunski profesionalnom nivou, volim da u toku koncerta pustim publiku da u nekim momentima povede priču i ja se sa svojim bendom samo prepustim da me njihova energija vodi.Dozvolim da i mene publika iznenadi. A onda uzvratim na svoj način koji uvijek u zavisnosti od trenutka bude drugačiji. Ne treba sve otkrivati.

TNTportal.ba: Kako ste se pripremali za ovaj koncert? Postoje li posebne pripreme ili rituali koje obavljate prije nastupa?

Trudim se da budem okružen dragim ljudima, dobrom energijom…Onda sve to ponesem na scenu, a publika samo pojača te emocije i tada kreće ta razmjena koja svaki koncert učini posebnim. Nadam se da će i u Vitezu biti tako.

TNTportal.ba: Imate li poruku ili posebnu poruku za vaše obožavatelje u Vitezu i šire?

Moja poruka je moja muzika i ono o čemu pjevam svih ovih godina , a to je ljubav. Svima želim dobro zdravlje, mira, ljubavi ,radosti i što više momenata u životu koji će ih učiniti srećnim.

TNTportal.ba: Kako koncerti, posebno nakon razdoblja ograničenja zbog pandemije, utječu na vašu umjetnost i interakciju s publikom?

Sve se, hvala Bogu, vratilo u normalu i nadam se da nam se više nikada ništa slično neće dogoditi. Imam utisak da sam sa svojom publikom nadoknadio izgubljeno tokom tog perioda i da sada samo u još ljepšem raspoloženju idemo naprijed u nove pobjede, kazao je Sergej.

Ulaznice za koncert možete potražiti na platformi www.event.ba, ili na prodajnim mjestima caffe Tropico Vitez, SIM mobile GMS, caffe My place Travnik i caffe Venezia Novi Travnik.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU