Šest horoskopskih znakova u 2024. doživljavaju životne ljubavne promjene

OVAN

Osjećaćete se energično i imati snažnu želju da izrazite svoju energiju i entuzijazam; prenesite ga i podijelite sa drugima. Ali prošlost pronalazi načine da se uvuče u vaš život. Ovo će vas natjerati da razmislite o vašoj trenutnoj vezi. Pitaćete se da li je ovo pravi izbor za vas. Od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra, na testu će biti stabilne i dugoročne veze. Mnogi će proći kroz periode prekida, a oni koji su uporni i sigurniji u sebe i partnera zvanično će krunisati vezu.

Slobodni Ovan će imati priliku da napusti rutinu; češće će izlaziti i putovati. To je odličan period za učenje i rad na sebi jer Jupiter u junu ulazi u konjunkciju sa Venerom i nudi susrete sa ljudima koji će postati posebni u vašem životu.

VAGA

Tokom godine analiziraćete svoje odnose, a zaključci do kojih ćete doći značajno će uticati na razvoj vašeg samopoštovanja i ličnosti. Vaš partner će biti pokretač transformacije.

Tokom punog Mjeseca u Vagi 23. marta i u Ovnu 17. oktobra, mogli biste da odlučite da raskinete sa trenutnim partnerom ili da mu se duboko posvetite i da vam veza bude prioritet. Na proljeće, od 17. do 20. aprila i od 19. do 20. maja, Vage će imati priliku da otkriju veliku ljubav prema životu.

BLIZANCI

Jupiter 2024. godine ulazi u vaš znak. Planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora je u Blizancima i to znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Inače, osoba se može pojaviti skoro iznenada i za godinu dana, a to vas neće spriječiti da uđete u zvanično partnerstvo. Riječ je o osobi koja bi mogla biti starija od vas, strancu ili nekome ko često boravi u inostranstvu. Po zanimanju može biti pravnik, nastavnik, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

Za Blizance koji su u vezama, septembar će biti posebno važan. Tada počinju pomračenja u vašim kardinalnim kućama horoskopa. 18. septembra pun Mjesec će biti u vašem statusnom sektoru, a njegovo prisustvo može biti uzrok raskida. Dobar znak je da će vam se smiješiti neka dugo očekivana novčana naknada.

DJEVICA

Univerzum vas i dalje podstiče na transformaciju. Bićete primorani da naučite da birate sebe i da gradite sopstvene prioritete po kojima ćete živjeti. Period od 25. marta do 8. aprila sadrži pomračenja u sektoru samopoštovanja. Ovo će vas natjerati da preispitate odnos sa sobom. Koliko zaista dajete sebi i gdje povlačite zdrave granice? Gledajući sebe, promijenićete i način na koji gledate na svog izabranika.

Uspjeh na ličnom i duhovnom planu je neizbježan, a Venera će unijeti svjetlost i žar u vaš ljubavni život od 17. do 20. aprila. Odnosi sa novom osobom mogli bi se razviti izuzetno brzo i do juna ćete željeti da svoju vezu objavite.

Jupiter, koji vlada vašom porodicom i bračnim sektorom, pridružuje se Marsu 14. i 15. avgusta, što će uticati na vašeg partnera koji će biti spreman da preduzme sljedeće, neophodne korake u vezi.

Pun Mjesec u Ribama, koji je odgovoran za vaše partnerstvo, biće 18. septembra – ovo je dan za donošenje važnih odluka.

RIBA

2024. svemir počinje da mijenja vaš odnos sa partnerom. Od 18. septembra u vaš znak ulaze pomračenja. Vi ste prvenstveno ti koji se transformišu, a vaša veza se tome prilagođava. Znajte kako će promjena doći iznutra, od vas. Tek tada će biti kristalno jasno kakva vam je veza potrebna.

Ključni događaj će se desiti u trenutku konjunkcije Merkura sa čvorom budućnosti u Ovnu 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, iako ćete najverovatnije svoju romansu u početku skrivati.

Do Mladog Mjeseca u Djevici 3. septembra poželjećete da uđete u novi ciklus ljubavi. Za Ribe u braku u jesen 2024. počinje period testova – Saturn prolazi kroz vaš znak, primoravajući vas da trezvenije i smirenije gledate na partnera. Dakle, Pun Mjesec 18. septembra može da doprinese raskidu, a 30. se već može sve promijeniti.

STRIJELAC

Jupiter, planeta vaših veza, ulazi u bračni sektor, što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, možda ćete upoznati osobu za koju se čini da ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda ćete odlučiti da napravite promjenu.

Slobodni Strijelčevi će svoju srodnu dušu upoznati u roku od godinu i po dana, tačnije od 26. maja 2024. godine. Budite oprezni sa izlivima strasti 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Od septembra 2024. počinju pomračenja u sektoru vaše karijere i porodice, koja vam mogu iz korjena promijeniti život. Čvor prošlosti će se preseliti u statusni sektor, što će rezultirati ili promjenom karijere ili razvodom već u septembru 2024.

BONUS VIDEO:

Šest horoskopskih znakova u 2024. doživljavaju životne ljubavne promjene appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU