Sferopoulos otkrio stanje povrijeđenih: Hanga napustio Beograd, Lazić i Nejpir uskoro na terenu

Crvena zvezda je savladala Mornare u 8. kolu ABA lige i preuzela jedino prvo mjesto na tabeli.

Potom je Yanis Sferopoulos na konferenciji manje pričao o Mornaru, a više o zdravstvenim problemima koje njegova momčad ima.

Odigrali smo utakmicu profesionalno. Željeli smo pobjedu, uspjeli smo rotirati igrače, igrali su svi. Prije svega htjeli smo razigrati Marka Simonovića koji je dugo izbivao. Sve smo to uspjeli. Krenuli smo ozbiljno od početka, imali smo i fokus na obrani, općenito sam zadovoljan prikazanom igrom, rekao je trener crveno-bijelih.

Potom je upitan što treba popraviti kako bi Zvezda igrala još bolje.

– Radimo na tome da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, prije svega u obrani. Što se tiče napada, vidi se da igrači rade složno, imamo talenta. Dobro funkcioniramo u napadu, igramo timski. Meni je najvažnije poboljšati obranu, igrati dobro, ali znam da možemo bolje i radimo na tome.

Adam Hanga je već duže vrijeme izvan pogona i trenutno nije u Beogradu.

Hanga je otišao osobnom liječniku kako bi dobio novo mišljenje o stanju koljena. Dobio je dopuštenje kluba. Komuniciramo s njim. da vidimo kakva je situacija. Vidjet ćemo kad se vrati, svi zajedno ćemo odlučiti kada će igrati jer još uvijek osjeća bolove u koljenu.

Branko Lazić još uvijek se oporavlja od ozljede zadobivene na utakmici u Železniku.

Branko Lazić počeo je trenirati, ali bez kontakta. Još uvijek ne znamo kada će se vratiti. Bude li sve u redu, uskoro, ali ne mogu točno reći.

Najskuplje pojačanje Shabazz Napier van terena je 7 dana nakon što je slomio nos.

Što se tiče Shabazza, napravljena je posebna maska. Krenuo je s beskontaktnim treninzima, ali i dalje ima otekline oko nosa. Čekamo da splasne oteklina i tek tada ćemo moći točno znati kada će zaigratizavršio je svoje izlaganje Sferopoulos.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU