Sijevali noževi za 8. mart: Uhapšeni gost, vlasnik kafane i njegov sin, jedan gost povrijeđen

AUTOR:
H.D.

DATUM:
ožu 10, 2022 @ 11:50

sijevali noževi za 8. mart: uhapšeni gost, vlasnik kafane i njegov sin, jedan gost povrijeđen
sijevali noževi za 8. mart: uhapšeni gost, vlasnik kafane i njegov sin, jedan gost povrijeđen

Vlasnik ugostiteljskog objekta i njegov sin D. J. i M. J. iz Milića uhapšeni su zbog sumnje da su prilikom proslave 8. marta u svom lokalu došli u fizički sukob sa dvojicom gostiju od kojih je jedan povrijeđen nožem.

Osim njih uhapšen je i jedan gost D. V. iz Milića zbog oštećenja i oduzimanja tuđe stvari. Jedan gost M. V. zadobio je ubodne rane te mu je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Sveti Nikola u Milićima konstatovana laka tjelesna povreda.

– Policijski službenici Policijske stanice Milići su dana 09.3.2022. godine oko 02.30 sati uhapsili D. J. i M. J. iz Milića zbog krivičnog djela tjelesna povreda i D.V. iz Milića zbog krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari – navodi se u saopćenju PU Zvornik.

Dodaju da je policijskoj stanici Milići prijavljeno da je došlo do problema u ugostiteljskom objektu u Milićima koji je organizovao proslavu 8. marta.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da je bilo fizičkog obračunavanja između D. J., M. J., D. V. i M. V., svi iz Milića. M. V. je u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Sveti Nikola u Milićima konstatovana laka tjelesna povreda. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti – navodi se u saopćenju.

Nadležnom tužilaštvu protiv osumnjičenih bit će dostavljen Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU