7.7 C
Sarajevo
Subota, 25 ožujka, 2023

Skrb o djeci oboljeloj od dijabetesa, Udruga Slatkiš uvrštena u proračun općine Novi Travnik

Predsjednica županijske Udruge “Slatkiš” Vanja Džambas posjetila je u ponedjeljak načelnika Općine Novi Travnik Stjepana Duju te mu zahvalila što je ta udruga uvrštena u općinski proračun.

“Slatkiši Novog Travnika Vam se od  srca zahvaljuju” kazala je Džambas, ističući kako se zahvaljuju za potporu koju su od Općine Novi Travnik dobili u 2022. godini i za napor koji je učinjen da Udruga “Slatkiš” bude prepoznata kroz stavku u Proračunu za 2023. godinu.

Iako je pitanje rješavanja problema nabave senzora za mjerenje šećera – dijabetesa pitanje koje je u nadležnosti  kantonalnog resornog ministarstva, Općina Novi Travnik prepoznala je potrebu dati potporu djeci i mladima, kako bi i druge jedinice lokalne samouprave podržale ovaj način rješavanja problema te potakle nadležne institucije da se sustavno pozabave rješavanjem ovoga problema na prostoru svih općina županije Središnja Bosna.  

Ovim korakom Novi Travnik šalje poruku da još jednom ide korak ispred i ukazuje da se i na ovaj način može skrbiti o djeci oboljeloj od dijabetesa.

Džambas je naglasila da članovi Udruge “Slatkiš” dolaze iz općina Travnik, Novi Travnik, Kiseljak, Kreševo, Gornji Vakuf – Uskoplje, Vitez i Fojnica, priopćeno je iz Općine Novi Travnik.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU