Srijeda, 4 kolovoza, 2021

Slišković do kraja sezone želi osvojiti maksimalnih šest bodova

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Najavljujući subotnju utakmicu HŠK Zrinjski – Tuzla City trener “Plemića” Blaž Slišković kazao je kako u preostala dva kola želi uzeti maksimalnih šest bodova i da se ne želi opterećivati onim što će se događati u drugim utakmicama.

Dva kola do kraja sezone aktualni prvak Zrinjski zaostaje tri boda za vodećim Sarajevom. Zrinjski u subotu ugošćuje Tuzla City, a u zadnjem kolu gostuje kod Zvijezde, dok Sarajevo sutra na svom terenu igra protiv Zvijezde, a u zadnjem kolu gostuje u Gabeli kod Goška.

  • Maksimalno smo orijentirani na sutrašnju utakmicu koju želimo odigrati što kvalitetnije. Želimo iz tog susreta izaći kao pobjednici i osvojiti tri boda. Nećemo se osvrtati i razmišljati o utakmici između Sarajeva i Zvijezde, nismo opterećeni time – poručio je Slišković.

Što se tiče sutrašnjeg protivnika trener Slišković istaknuo je kako pobjeda Tuzla nad Sarajevom u prošlom kolu pokazuje da se radi o kvalitetnom protivniku no vjeruje kako će presuditi veći motiv njegovih igrača.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Nakon dugo vremena strateg “Plemića” imat će sve igrače na raspolaganju.

  • Prvi put od devetog mjeseca prošle godine imamo u kadru sve zdrave igrače. Jakovljević i dalje odrađuje kartone, a svi ostali igrači su zdravi. Praktički, imam 25 igrača na raspolaganju i vidjet ćemo tko će biti među 18, a tko će započeti utakmicu – dodao je Slišković.

Utakmica HŠK Zrinjski – Tuzla City igra se u subotu od 17 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Oglašavanje -

Vijesti danas