SLUČAJ U BIH: Uhapšen otac 17 djecePripadnici sarajevske policije su uhapsili Hajrulu Mučišta, osumnjičenog za krivično djelo trgovina ljudima.

U MUP-u KS-a su, navodeći inicijale osumnjičenog, naveli da je hapšenje izvedeno u Ulici Hamdije Čemerlića, općina Novo Sarajevo, na osnovu potrage.

On je priveden na ispitivanje u MUP KS-a. Mučišta je otac 17 djece, a zbog istog djela je i ranije prijavljivan, i to zbog sumnje da je upetljan u nekoliko nestanaka romske djece. A. B. Č.

 Prethodni članak“Kupio sam devet vreća brašna, a koji će mi klinac toliko”
Sljedeći članakElvira spriječila kolaps rublje, zovu je Putinovim “najstrašnijim oružjem”

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]