Služena sveta misa zadušnica za žrtve u Križančevom selu


U crkvi sv. Leopolda u Dubravici, u petak, 22. prosinca 2023., slavljena je misa za poginule civile i branitelje Križančevog Sela. Svetu misu je predslavio župnik župe svetog Juraja Mučenika u Vitezu fra Velimir Bavrka, a u koncelebraciji nekoliko svečenika Lašvanske doline.

Svetoj misi nazočio je veliki broj župljana, ali ljudi iz političkog i javnog života.

služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu služena sveta misa zadušnica za žrtve u križančevom selu

Nakon slavljenja svete mise, u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO Vitez, formirana je Kolona sjećanja ispred crkve sv. Leopolda Mandića koja se uputila ka Spomen obilježju Križančevo Selo, gdje se nakon polaganja cvijeća i paljenje svijeća molilo opijelo za sve poginule branitelje i civile.

TNTportal.ba

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU