Smjestili su kćer na psihijatriju jer je zatrudnjela, 44 godine kasnije dogodilo se neočekivano

Julie Mannix von Zerneck je imala samo 19 godina kad je završila u psihijatrijskoj bolnici, no razlog zbog kojeg su je roditelji poslali u mentalnu instituciju nije bila bolest.

Julie je imala drugi problem – zatrudnjela je s dečkom. Ovo ne zvuči kao problem, no došlo je do komplikacija koje u to vrijeme nisu bile jednostavne za objasniti.

Nakon što je saznala da je trudna, Julie je saznala da je njen dečko, Frank, zapravo oženjen muškarac. Njeni roditelji su poludjeli kad su saznali istinu pa su je htjeli natjerati da abortira. Međutim, u to vrijeme (1963.) su pobačaji bili ilegalni pa su roditelji smilili plan.

Pobačaji su bili legalni jedino u slučaju teže fizičke ili mentalne bolesti majke. Zbog toga je majka s doktorom dogovorila da će njenoj Julie reći da je depresivna, što je djevojka na kraju i povjerovala. Majka je bila zadovoljna jer je sve išlo po planu. Nije htjela dopustiti da društvo i susjedi saznaju da je njihova kći trudna s oženjenim muškarcem.

Međutim, Julie je svejedno odbila pobaciti. Bebu je rodila u psihijatrijskoj bolnici te joj dala ime Aimee. Nažalost, morala ju je odmah dati na posvajanje jer jednostavno nije imala drugog izbora. Dan kasnije je izašla iz bolnice i vratila se kući, gdje ju je dočekala zabava koju su organizirali njeni roditelji. Društvu su rekli da je njihova Julie cijelo vrijeme bila u Africi.

Otac njenog djeteta, Frank, zatražio je razvod braka te 1965. oženio Julie. Preselili su se u New York, gdje je Julie postala glumica. Nakon puno godina dobili su pismo koje ih je jako iznenadilo. Javila im se žena s imenom Kathleen Marie Wisler te im objasnila da je ona njihovo dijete, da je ona Aimee koju je Julie morala dati na posvajanje. Iako ne žive blizu, uspjeli su se upoznati.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU