SNAP DA WIN: Postanite MVP i osvojite SONY PLAYSTATION 5!

Meridian je pripremio poslasticu za ljubitelje najbolje europske košarke! Postanite MVP i osvojite PlayStation 5 i snažne bonuse!

Ako ste ljubitelj najbolje europske košarke, sigurno ste s velikim nestrpljenjem čekali početak Eurolige. Beogradski crveno-crno-beli u novu su sezonu ušli sa izuzetnim ambicijama, a za vas su pripremili najbolje iznenađenje MERIDIJAN!

Dobivate priliku da postaneteMVP KLADJENJA i osvojite dar koji svi žele danas: Sony Playstation 5!

Što trebate učiniti da biste sudjelovali? Sastavite listić u kojem ćete se kladiti na bodove igrača u utakmicama Eurolige. Potrebno je da tiket ima najmanje četiri dela, da biste igrali više poena, a minimalna uplata po tiketu je 100 DINARA!

Pobjeđuje igrač koji pogodi najveći zbroj bodova tijekom akcije VELIKI PREMIUM!

Ali nagradu ne osvaja samo pobjednik turnira. 10 najboljih igrača sa liste biće nagrađeni bonus novčanim iznosom od 1.000 do čak 10.000 DINARA!

VAŽNA NAPOMENA: Ulaznice se moraju igrati i bodovati isti dan! Evo prilike za nekoliko ulaznica za igru ​​danas i sutra!

Pokažite da ste vrhunski poznavatelj košarke! Igrajte na bodove igrača i postanite MVP za klađenje!

REGISTAR u MERIDIJANi nekoliko trenutaka poslije PRIJAVE na svoj korisnički račun 4.000 dinara BONUS koje možete zamijeniti za automatske igre i sportske ulaznice.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU