Šokantni detalji ubojstva žene u Tuzli: Policajac bio pijan, svemu prethodila svađa, sat prije dolazila i policija u piceriju!

Novo ubojstvo u Tuzli šokiralo je bh. javnost. Policijski pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil ubio je suvlasnicu ugostiteljskog objekta Amru Kahrimanović. U nju je ispalio više hitaca i preminula je na licu mjesta!, objavio je Avaz.

Ispred zgrade

Nedugo zatim Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhićen je ispred zgrade u kojoj je živio.

No, Avaz je otkrio detalje koji su prethodili novom gnusnom zločinu. 

Naime, Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat prije ubojstva desio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih “kolega” s kojima je sjedio narušavao javni red i mir. 

Ćustendil je, naime, zvao policajce da dođu i interveniraju, što su i oni i uradili i izveli muškaraca iz tržnog centra. No, on je zatim nastavio piti. 

Kako je policija intervenirala u lokalu, uposlenica je pozvala suvlasnicu Kahrimanović da dođe na posao, što je ona i učinila. I tu se zatim nastavila drama koja je završila tragično.

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog Kahrimanović, to odbio. Nakon toga,  došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil  izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu. 

Radnica lokala

Kada je vidio šta je uradio, pobjegao iz tržnog centra. Brutalnom ubojstvu svjedočili su ostali gosti i radnica lokala.

Nezvanično, Ćustendil i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mjesecima dolazio u lokal zbog Kahrimanović, što su potvrdili brojni svjedoci. dnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU