Spektakl u Centru za mlade i djecu Novo Sarajevo – Izbor za Fotomodela Kantona Sarajevo

Uzbudljiv događaj koji će obilježiti ljubitelje mode, ljepote i glamura stiže u Sarajevo.

U organizaciji renomiranog Fashion M-a, uz podršku Općine Novo Sarajevo, najavljen je Izbor za Fotomodela Kantona Sarajevo. Ovaj nezaboravni spektakl održat će se u petak, 31.05.2024. u Centru za djecu i mlade Novo Sarajevo s početkom u 19 sati, obećavajući vrhunski doživljaj i priliku da se otkriju novi talenti modne scene.

Osim spektakularnih modnih prikaza, posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu koji obuhvata modne revije Top modela Fashion M-a, nastup Plesnog kluba Sensation, te Zvezde Granda Sauda Prljače.

Za najuspješnije učesnice pripremljene su vrijedne nagrade, ali i prilika za plasman na Izbor za Fotomodela Federacije Bosne i Hercegovine, što dodatno podiže značaj ovog prestižnog događaja.

Projekat je podržan od strane Općine Novo Sarajevo , te brojnih lokalnih i regionalnih partnera: Centar za djecu i mlade Novo Sarajevo, Lelas butik Sarajevo, Modni studio Mia, Bliss vjenčanice, Mua Naida, Frizerski salon Frisco, Body scents, Harier d.o.o, Cvjećara Otoka – Bambus, AK jewelry Sarajevo, Elman Omić photogtaphy.

Medijski pokrovitelji koji su podržali projekat:

Radio TNT Sarajevo, Narodni radio Sarajevo, TNT portal, Kiss FM, 033.ba.

Pozivamo sve zaljubljenike u modu i ljepotu da budu dio ovog nezaboravnog spektakla! Mjesta su ograničena, stoga obavezno rezervirajte svoje mjesto na broj 061-331-858. I zapamtite, večernje odijelo dodatno će upotpuniti Vaš doživljaj ovog glamuroznog događaja.

spektakl u centru za mlade i djecu novo sarajevo - izbor za fotomodela kantona sarajevo
spektakl u centru za mlade i djecu novo sarajevo - izbor za fotomodela kantona sarajevo
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU