SPREMITE SE ZA LAVINU EMOCIJA 5 znakova horoskopa koji će u aprilu sresti ljubav svog života

Ovan

Venera je planeta koja vlada vašim partnerom, a 18. aprila može da donese konkretan dolazak osobe u vašu orbitu. Štaviše, ta osoba može dobiti posao kod vas u firmi, ili gotovo samostalno ući u vaš život, slučajno. Možete se sresti u prodavnici, bolnici možda naći na odmoru — ovo je slučaj kada je jednostavno nemoguće zaobići takve okolnosti. Za mnoge Ovnove ova osoba može biti povezana sa vašim tIJelom — terapeut za masažu, lJekar, specijalista za savJetovanje, trener…

Lav

Venera pravi trigon sa vašim Suncem, što ukazuje na volju univerzuma da proširi vaše razumIJevanje ljubavi. Planeta čula se povezuje sa Čvorom budućnosti u vašem sektoru obrazovanja i putovanja, što ukazuje na pojavu osobe vezano za ovu sferu. Uobičajeno, ljubav možete sresti na putovanju, kursu… U svakom slučaju, ovo će biti osoba s kojom ćete sigurno imati strstvenu iskru i snažno interesovanje jedno za drugo.

Vaga

Venera, vaš vladar, povezuje se sa Čvorom budućnosti u vašem partnerskom sektoru. To znači da ćete 18. aprila vi biti ta osoba koja pokreće vezu. Najvjerovatnije, možete otići na sastanak, otići u posJetu ili možda na poslu preuzeti inicijativu i pozvati kolegu da popije kafu poslIJe posla. U svakom slučaju, bukvalno ne možete „pobJeći“ od takvih potreba vaše duše da volite i budete voljeni.

Škorpija

Venera vlada vašim partnerskim sektorom i povezuje se sa Čvorom budućnosti u kući posla, a ovo je direktan pokazatelj kancelarijske romanse ili susreta sa osobom na poslu. Na primjer, to može biti vaš kolega ili neko ko od vas traži poslovnu uslugu, ali sigurno ćete imati jaku iskru, interesovanje i veliko razumijevanje jedno za drugo. Kao da će vam ta osoba biti poslata da vam pomogne da nešto shvatite ili čak duhovno izliječite.

Strijelac

Venera se povezuje sa Čvorom budućnosti u vašem ljubavnom sektoru, što znači da se možete zaljubiti u nekog od svojih prijatelja. Na primjer, naći ćete se na nekoj žurci i odjednom se javlja iskra između vas i nekoga koga dugo poznajete. Ljubav svog života možete upoznati i na kreativnoj aktivnosti, u fitnes centru ili na nekom poslovnom skupu.

BONUS VIDEO:

SPREMITE SE ZA LAVINU EMOCIJA 5 znakova horoskopa koji će u aprilu sresti ljubav svog života appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU