SREĆA IM SE OPASNO SMIJEŠI Ova tri znaka će u 2024. doživjeti fantastičan napredak u karijeri

BIK

Čeka vas fenomenalan april i jednako vedar maj. Pripremite se za veliku sreću koja može donijeti kapital u vaš život – Jupiter u vašoj karti odgovoran je za nasljedstvo, ali i investicije.

Ako imate sopstveni posao, tada vam se može javiti investitor ili ćete se sami ozbiljno finansijski angažovati i ostvariti ozbiljnu zaradu. Za one koji se bave finansijama – možete se nadati ozbiljnoj povišici. Ovakvi astro događaji dešavaju se izuzetno rijetko, pa u aprilu i maju 2024. treba da rizikujete. Isplatiće se, piše sensa.hr.

BLIZANCI

U junu 2024. Jupiter ulazi u vaš znak – to je fenomenalna sreća, koju je čak i teško predvidjeti. Sličan aspekt je postojao i 2012. godine, pa ako ste tada imali sreće, sada bi se situacija mogla ponoviti, ali većih razmjera.

U junu 2024. biće trigonski aspekt između Jupitera i velike finansijske planete Plutona, što može donijeti finansijski uspjeh i slavu. Obje planete su društvene, pa često podižu znakove u koje ulaze. U vašoj karijeri Jupiter je odgovoran za partnere, klijente i pravne poslove, a Pluton vlada vašim poslom, kao i sektorom istomišljenika i grupa.

DJEVICA

Od 1. do 3. juna očekujte čuda – Jupiter ulazi u vaš sektor karijere, odakle ulazi u aspekt trigona s Plutonom u vašem sektoru posla. Očekuje vas unapređenje, najvjerovatnije povećanje plate – Venera, koja vlada vašom kućom novca, biće u konjunkciji s Jupiterom od 28. maja do 18. juna 2024.

Što se vaše profesije tiče, ako se razvijate u području visoke tehnologije, izdavaštva, medicine, ishrane, čeka vas uspjeh, prenosi Zadovoljna.rs.

BONUS VIDEO:

SREĆA IM SE OPASNO SMIJEŠI Ova tri znaka će u 2024. doživjeti fantastičan napredak u karijeri appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU