Sremčević oduševljen: Oduvijek sam sanjao da igram u Zvezdi

Novo pojačanje Crvene zvezde bit će Uroš Sremčević. Ovaj momak je igrao za Mladost iz Lučana, a crveno-bijeli su ga platili dva miliona eura.

– Uh, kakav osjećaj. Još nisam svjestan da se to događa. Kao dijete sanjao sam da jednog dana zaigram za Crvenu zvezdu, a sada će se, ako Bog da, i to ostvariti. Prethodno sam zabio gol na “Maracani” i vjerojatno privukao njihovu pažnju. Čuo sam i da je ovo najveći domaći transfer. To mi je motiv više da se dokažem, da pokažem novom klubu i navijačima zašto sam toliko plaćen. Ne stvara mi pritisak, tjera me da radim više i budem bolji, rekao je Sremčević za “Informer”.

Prisjetio se trenutka kada ga je nazvao Zvezdan Terzić.

Kada je dogovoren transfer bio sam sretan, ali ništa nije u odnosu na trenutak kada sam prvi put shvatio da me Zvezda želi. Sjećam se tog trenutka, zvoni mi telefon, javljam se, a to je Zvezdan Terzić. Rekao mi je da su zainteresirani za mene i da bi voljeli da dođem u Zvezdu. Bilo je to za mene ostvarenje sna, On je rekao.

Mladi Sremčević smatra da treba ići putem Jovana Mijatovića.

– Pratio sam što radi Jovan Mijatović i naravno da se želim nametnuti i na taj način. Želja mi je da već u narednoj polusezoni zaigram i što više doprinesem osvajanju titule i Kupa Srbije. Mlad sam, vrijeme radi za mene, ali naravno da želim što više igrati odmah, rekao je ovaj mladić i dodao:

– Znam nekoliko njih iz reprezentacije. Imat ću Nedeljkovića još šest mjeseci, zatim Jovana Šljivića, Andriju Maksimovića i Veljka Milosavljevića. Vidio sam sve ove iz Zvezde kad smo igrali s prijateljem. Samo sam se pozdravio sa trenerom Vladanom Milojevićem, ništa me nije pitao, osim kako sam. Igrači su me pitali kada dolazim. Službeno bih se trebao promijeniti u petak ili subotu.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU