ŠTA TO NOSI 29. FEBRUAR I PRESTUPNA GODINA Pogledajte da li ćete vi imati sreće u poslu i ljubavi

Naime, u nastavku pročitajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje od 29. februara, koji se „pojavljuje“ u kalendaru svake četvrte godine.

Ovan

Ove godine ovom znaku Zodijaka mogu doći „izuzetno pozitivne vijesti o finansijama“. Postoje različiti načini kako to može da utiče na Ovnove, ali pre svega se odnosi na mentalni napredak ili ideju koju Ovnovi teže da naprave. Bitno je da slušate svoju intuiciju.

Bik

Vaš društveni krug se povećava i ovaj dan će učiniti da se osećate popularnije nego ikad jer će svi želeti da budu u vašoj blizini. Iskoristite magnetnu silu i prisustvujte bitnom događaju ili prezentaciji. Jednostavno provedite malo vremena sa prijateljima. Vjerujte da taj dan možete ostvariti dugoročne ciljeve.

Blizanci

Blizanci, ako imate ideje, ovo bi mogao biti vaš trenutak da ih podijelite. Predviđanja su da bi vas „iznenadni mentalni proboj ili intuitivni predosećaj mogli gurnuti ka većim visinama u karijeri“. Vaš vladar Merkur vam donosi velike ideje i razvoj u profesionalnom smislu, piše „Pipl“.

Rak

Univerzum je na vašoj strani jer vas „zasipa slatkim blagoslovima“ tokom cijele godine. Ovo može doći u obliku pomoći prijatelja što vam može pomoći u „ličnom ili profesionalnom razvoju“. Moglo bi da se desi upoznavanje ili ćete zamoliti nekoga za uslugu. Imaćete sreće u putovanjima, međunarodnim odnosima, ali i medijskim poduhvatima.

Lav

Pripremite se za viši nivo. Čeka vas velika pobjeda u profesionalnom životu. Već neko vreme ste u pobjedničkom zaletu, ali i dalje tragate za novim horizontima. Možete očekivati vijesti o bonusima, što će vam donijeti sreću, posebno ako se bavite imovinom ili investicijama.

Djevica

Vrijeme je za ljubav. Neke stvari bi po pitanju ljubavi mogle da budu baš slatke. Ako ste nedavno pričali sa partnerom o dugoročnim planovima, ovaj „prestupni dan“ bi mogao da bude ključan. Odličan je trenutak da razgovarate o ličnom planovima ali i kako kao par možete da rastate u profesionalnom smislu.

Vaga

Vrijeme je da se zauzmete za sebe, znajte da će vam se isplatiti. Očekujte tokom cele godine posebno na 29. februar mnogo dodatnih prilika koje se tiču posla i finansija. Razgovarajte sa šefom o paketu beneficija, ali i o potencijalnoj povišici. Današnji dan bi mogao da vam bude od važnosti za dodatno bogatstvo.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, danas ste vi najsrećniji po pitanju ljubavi. Toliko kosmičke energije je na vašoj strani da biste mogli duboko da se zaljubite i da razgovarate ispunjenog srca. Ako ste slobodni, današnji dan je jako pogodan za prvi sastanak sa simpatijom. Razgovarajte o svojim planovima.

Strijelac

U ritmu ste, pa ne prestajte da igrate. Tako ćete izgraditi bolju ravnotežu između posla i života. Na 29. februar ćete biti neodoljivi suprotnom polu, ali i brzi u poslu. Imate priliku ne samo da uživate već i da dobijete važne vijesti o zaposlenju.

Jarac

Ovaj dan je kao stvoren za vas. Ukoliko vam se pojavi šansa za putovanje, nemojte je propustiti jer vam može dosta koristiti. Ako vam se ipak ne stvori prilika, onda budite turista u svom gradu. Oni koji su sami, imaće šansu da upoznaju interesantnu osobu.

Vodolija

Spremite se da uočite sukob u ličnom i profesionalnom životu. Možete imati pojačanu energiju koja će vam doneti dodatnu sreću, ali i finansijama i kućnom ambijentu. Ovaj dan ćete uspeti da uskladite posao i finansije sa domom i porodicom. Isto tako, odjednom se možete odlučiti na selidbu ili renoviranje stana.

Ribe

Ovog dana mogućnosti su beskrajne. Bitno je da sanjate svoje snove i da će se oni sigurno ostvariti. Imaćete oštriji um i sposobnost da dobijete ono što tražite, a to vam omogućava Merkur u vašem znaku. Uživajte u energiji i stimulišite svoj um. Naučite nešto novo.

BONUS VIDEO:

ŠTA TO NOSI 29. FEBRUAR I PRESTUPNA GODINA Pogledajte da li ćete vi imati sreće u poslu i ljubavi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU