ŠTA ZNAČE CIFRE 00? Pojavljuju se kao znak da će se u vašem životu nešto važno dogoditi

Prema numerologiji svaki broj ima posebno značenje, dok se nizovima brojeva pripisuje moćna simbolika i mogu predstavljati znakove sinhroniciteta, odnosno signale da nešto treba da uradimo, promijenimo, da nas nešto važno očekuje.

Tako je broj 1111 simbol pozitivne promjene i dobrih vibracija, 888 ukazuje na blagostanje, 1212 na novi početak.

Ukoliko viđate takve brojeve na adresama kuća i stanova, na satu, registracionim tablicama, reklamama, bilbordima, u brojevima telefona, datumima rođenja… To može imati mnogo dublje značenje!

Šta znači kada vidite brojeve 00? Ovaj niz ukazuje da je vrijeme da počnete da razmišljate potpuno drugačije. Ukoliko ste se zaglavili u svojoj zoni komfora, neophodno je da proširite vidike.

Numerolozi ističu da postoji tri glavna razloga zbog kojih često viđate broj 00:

1. Prestanite da pravite iste greške – Kada vidite 00, to može da znači da ste zaglavljeni u zamci. Dok se nadate drugačijem ishodu, nastavljate da donosite iste odluke i stoga dobijate iste rezultate. Ovaj znak ukazuje da je vrijeme da izađete iz čvrsto stečenih obrazaca ponašanja i postupanja, i da imate novu priliku da krenete naprijed. Važno je samo da samo pogledate trenutnu situaciju ili problem iz drugačijeg ugla.

2. Prestanite da odugovlačite – Broj 00 se takođe može pojaviti kada odugovlačite sa donošenjem odluke. Znate da odluku treba donijeti, ali niste spremni da se posvetite odgovoru. Odugovlačenje vas samo još više opterećuje i može uzrokovati da prilika nestane. Ako problem ignorišemo dovoljno dugo, možemo se odreći svoje moći da ga riješimo. Umjesto toga, ta moć pada u ruke nekog drugog. Broj 00 će se pojaviti u trenutku kada je neophodno da se oslobodite vaše neodlučnosti i podstakne vas da preduzmete akciju.

3. Shvatite svoje prioritete – U životu možemo imati sve što želimo, nema toga što ne možemo da postignemo. Ipak, ne možemo imati sve odjednom. Broj 00 sugeriše da odvojimo vrijeme da shvatimo šta su naši stvarni prioriteti i da svoju energiju na odgovarajući način usmjerimo na ono što je najvažnije.

Nula je broj beskonačnosti, a kada se pojavi u nizu 00, onda dobijate obilje prilika. Smao je važno da se otvorite za opcije i imate čvrst pravac. Ako imate problema u ljubavi, a vidite ovaj broj, to može značiti da treba da prestanete sa ponavljanjem grešaka iz prošlosti. Ne vrtite se u krugu, već uplovite u tok novih saznanja i uvida. Imate tu moć u sebi!

ŠTA ZNAČE CIFRE 00? Pojavljuju se kao znak da će se u vašem životu nešto važno dogoditi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU