18.8 C
Sarajevo
Utorak, 9 kolovoza, 2022

  Šta znači sanjati kreditnu karticu? TNT Sanovnik

  Kreditne kartice su generalno povezane sa vašom vrednošću i vašim kredibilitetom. Razmislite o svojoj trenutnoj finansijskoj situaciji.

  Može biti da ste u dugovima. San se takođe može odnositi i na vaš opšti stav prema novcu, u zavisnosti od toga da li trošite ili štedite.

  Ako ste u snu dugovali novac na kreditnoj kartici, možda se mučite da nađete ravnotežu u situaciji u vašem životu. Sa druge strane, možda zahtevate previše od drugih umesto da radite za sebe.

  Ako ste u snu izgubili kreditnu karticu, to znači da ste nepažljivi i morate se više fokusirati na svoje postupke i reči. S druge strane, to može biti zbog osećaja da ne možete da radite stvari koje zaista želite.

  Ako vam je kreditna kartica u snu ukradena, to znači da vam neko crpi energiju. Da li treba da nađete način da se distancirate od nekih osoba?

  Kreditna kartica je takođe simbol vaše sposobnosti da dobijete mnogo od života bez mnogo truda.

  Možda ste opušteni jer znate da će vam prilike uvek padati u krilo tako da ne morate da brinete o svojoj budućnosti. Postižete svoje ciljeve u životu, ali bez napora da ih postignete.

    Šta znači sanjati bolnicu? TNT Sanovnik

  Ako ste sanjali da imate puno duga na kreditnoj kartici, taj san može da simbolizuje aspekt vas samih u koji nemate poverenja – deo vas koji donosi loše izbore i ishitrene odluke zbog vlastitog zadovoljstva.

  Možda ste uradili nešto zbog čega žalite u poslednje vreme, ali znate da će doći do odlaganja posledica za vaše postupke. Vaše greške vas sustižu i zabrinuti ste zbog neizbežnog.

  Kreditne kartice se mogu posmatrati i kao znak slobode. Možda ste odjednom rasterećeni nečim što vas već neko vreme opterećuje.

  Možda sada imate dovoljno novca ili fleksibilnosti da radite stvari o kojima ste oduvek sanjali.

  sanovnik24.com

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  TNT Portal
  TNT Portalhttp://tntportal.ba
  TNT Portal donosi najnovije vijesti uz oglase za posao i zanimljive sadržaje kao što su recepti, horoskop, sanjalica, kvizovi i radio stanice.
  MOŽDA VAS ZANIMA
  ANKETA
  Da li izlazite na izbore u BiH?
  DRUGI UPRAVO ČITAJU