Stephen Curry vraća se na NBA terene

Košarkaška zvijezda Golden State Warriorsa Stephen Curry, koji je 1. studenog operirao zglob lijeve ruke, mogao bi se već ovoga vikenda vratiti na NBA terene.

Prema riječima trenera Warriorsa Stevea Kerra, 31-godišnji košarkaš sprema se za nastup na utakmici protiv Washington Wizardsa u nedjelju, 1. ožujka.

“Nadamo se. Ponovno ćemo ga pregledati u subotu i, ako sve bude u redu, donijeti konačnu odluku. Sigurno se neće vratiti prije 1. ožujka, ali znam da se želi tada vratiti”, izjavio je Kerr.

Curry nije igrao od studenog, odnosno od četvrte utakmice Warriorsa u sezoni, nakon što je slomio zglob ruke u utakmici protiv Phoenixa.

I dok je Curry uzbuđen zbog napretka, kaže da njegova ruka nije u potpunosti kako treba.

“Navikavam se na normalno. Definitivno je drugačiji osjećaj nego u desnoj ruci, ali treba pokušati doći do točke u kojoj kada igrate košarku na mislite o tome. Je li osjećaj isti ili nije, zapravo nije važno”, rekao je Curry.

Warriorsi, šesterostruki NBA prvaci (1947., 1956., 1975., 2015., 2017. i 2018.), suočeni s odlaskom Kevina Duranta na kraju prošle sezone te ozljedama all star igrača Klaya Thompsona i Stephena Currya, trenutno su s omjerom pobjeda i poraza 12-46 najlošija momčad NBA lige.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU