Stigle su nove sigurnosne značajke Windows 11 sustava

U današnje vrijeme kada prosječna osoba ima barem par online računa na raznim platformama, pamćenje lozinki mnogima zadaje glavobolje. Upravo iz tog razloga sve više ljudi pribjegava zapisivanju lozinki u Notepad i spremanju istih u .txt datoteke, što je zapravo vrlo nesigurno. Microsoft je odlučio riješiti taj problem pa je počeo upozoravati korisnike koji svoje lozinke pohranjuju u obliku običnog teksta.

Kao dio najnovijeg ažuriranja, Microsoft planira pružiti zaštitu mreže na razini operativnog sustava. Nova Windows 11 sigurnosna značajka koristi Microsoft Defender SmartScreen, koji je integriran u operativni sustav i pruža zaštitu od zlonamjernih aplikacija ili ekstenzija preglednika. Uz to, Microsoft Defender pružit će zaštitu od krađe identiteta koristeći svoju tehnologiju detekcije koja se temelji na umjetnoj inteligenciji. Svrha spomenute nove značajke je zaštiti korisnike od phishing napada tako što će prepoznati kada korisnik unese osjetljive i povjerljive podatke u aplikacije kao što su Notepad ili neki zlonamjerni softveri te će ih upozoriti skočnim prozorom iznad otvorene aplikacije ili kartice. Logično pitanje koje se postavlja je kako to zaista funkcionira? U teoriji, Windows 11 Smart Screen Saver radi na “karnel-level” načinu i može odrediti kada ste unijeli svoju lozinku u bilo koju aplikaciju. Također, može prepoznati i lozinke unesene u obrasce na web stranicama koje pokušavaju kopirati izvornu lozinku.

Gdje i kako nabaviti originalnu i povoljnu verziju Windows OS-a ili MS Office softvera?

Ako ste u potrazi za Windows OS ili Office softverom, a pritom želite uštedjeti nešto novca, Godeal24 vam može pomoći. Web trgovina trenutno korisnicima nudi posebne popuste pa Windows 10 Professional možete nabaviti za samo 7,24 eura. S obzirom da je već dobro poznata stvar da Microsoft nudi besplatnu nadogradnju na Windows 11, sada je pravo vrijeme za aktivaciju.

Što se tiče Office Professional 2021 softvera, službena regularna cijena iznosi 404,37 eura, a na Godeal24, možete ga nabaviti za iznimno povoljnih 30,22 eura i uštedjeti čitavih 370 eura. Osim povoljnih Windows i Office softvera, IT web trgovina Godeal24 nudi i ostale softverske alate, kao što su Advanced SystemCare 14 Pro , Ashampoo PDF Pro 3, MacBooster 8 i mnoge druge, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ograničena ponuda po najnižim cijenama:

Ostvarite do 62% popusta na Windows OS i MS Office pakete uz kupon kod SGO62:

Nevjerojatnih 50% popusta na Windows proizvode uz kupon kod SGO50:

Popust na uredske proizvode uz kupon kod SGO62:

stigle su nove sigurnosne značajke windows 11 sustava

Ponuda ostalih računalnih alata:

Ostali alati >>>

Kako aktivirati softverski ključ za Windows 10 Pro:

Prvi način:

  1. Preuzmite i instalirajte Windows 10 Professional.
  2. Otvorite sustav “Upravljačka ploča” – “Sve postavke upravljačke ploče” – “Sustav” i kliknite “Aktiviraj Windows” & “Promijeni ključ proizvoda”.
  3. Kliknite “Aktivacija” i unesite svoj Windows 10 Pro ključ.

Drugi način:

  1. Preuzmite i instalirajte Windows 10 Professional.
  2. Desnom tipkom miša kliknite “Izbornik Start”, odaberite “Sustav”.
  3. Kliknite “Promijeni ključ proizvoda” ili “Nadogradi svoje izdanje sustava Windows”.
  4. Kliknite “Promijeni ključ proizvoda” i unesite svoj aktivacijski ključ za Windows 10.

Zašto izabrati Godeal24 platformu?

Niske cijene koje nudi Godeal24 svakako mame poglede, ali mnogi se pitaju zašto je cijena tako niska i u čemu je zapravo štos? Iz Godeal24 web trgovine poručuju da je riječ o originalnim softverskim ključevima koji se prodaju pod OEM licencom. To su licence koje obično koriste proizvođači računala kako bi mogli jeftinije nabaviti Windows za svoja računala u masovnoj proizvodnji.

Proces kupovine na web trgovini Godeal24 je vrlo jednostavan. Uđite na web stranicu putem poveznice, odaberite proizvod koji želite dodati u košaricu i konačno, dovršite postupak plaćanja. Godeal24 će odmah poslati softverski ključ za aktivaciju uz pripadajuće upute za instalaciju i podatke o narudžbi na vašu e-mail adresu. Nakon toga, sve što vam je ostalo za napraviti je dovršiti instalaciju prema uputama koje ste dobili.

Naravno, u slučaju nedoumica ili problema, Godeal24 ima profesionalni tim za korisničku podršku koji vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, a sve što trebate napraviti je poslati vaš upit na e-mail adresu: [email protected].

Sponzorirani članak

geek.hr

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU