STIŽE RETROGRADNI SATURN U RIBAMA – Budite oprezni, ovo je važan datum

Saturn u Ribama ukazuje na emotivnu karmu, tako da ćemo u ovom periodu dolaziti u situacije preispitivanja emocija, pitaćemo se da li nam emocije prave problem ili nas podržavaju.

U retro hodu Saturn on nas poziva u zaranjanje u sebe , ali kako je ljeto na pomolu, teško da će biti sada vremena za to, pa će njegov uticaj biti najsnažniji kada se vratimo svakodnevnom životu.

Sada nam njegov uticaj donosi drugačiji pogled, zaronićemo u svoj život sa željom da promijenimo sve što nas blokira i što nam ne odgovara, crpi energiju, a ne donosi napredak i prosperitet.

Korjenite promjene

Vratićemo se starim planovima, naročito onim koje smo odlagali i čekali da dođe bolje vrijeme, sada je povoljan momenat da se vratimo onome sto smo zaključili da je jako dobro za nas i da to ponovo pokrenemo.

Vrijeme je da konačno napravimo korjenite promjene u svom životu. Nekome će akcenat biti na karijeri, nekima na emotivnim odnosima, ono što bude aktuelno, okrenite se tome i unaprijedite taj segment svog života.

Ako vam ovaj uticaj Saturna ne dozvoljava da nastavite sa nečim starim ili nečim što je trenutno aktuelno i usporava vas, to je znak da ili još nije došlo pravo vrijeme za to ili da trebate da imate drugačiji sada pristup toj situaciji ili da je možda vreme da nešto promenimo i krenemo dalje, prenosi Telegraf.
BONUS VIDEO:

STIŽE RETROGRADNI SATURN U RIBAMA Ovaj datum je ključan, pazite se appeared first on Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU