STIŽE RETROGRADNO LUDILO Pročitajte najtačniji nedjeljni horoskop

Mlad Mjesec u Strijelcu nagovještava novi početak za Lavove, Strijelčeve i Ovnove. Retrogradni Merkur u Jarcu snažno će udariti Djevice i Blizance, a njegov uticaj će osjetiti Rakovi, Vage, Ovnovi i Jarčevi.

OVAN

Posao – Retrogradni Merkur kreće 13. decembra i komplikuje odnose na poslu. Imaćete utisak da ništa ne možete da stignete, a rokovi će se odlagati. Ukoliko planirate da mijenjate posao, tu odluku treba da ostavite za januar 2024. godine. Mars u Strijelcu vam prija, pa imate želju da mijenjate okruženje, ali treba da vodite računa da ne donosite impulsivne odluke.

Ljubav – Venera u Škorpiji donosi vam karmičke veze i odnose. Pojaviće se osoba koja će vam prodrmati tlo pod nogama. To može da bude i tajna ljubav. Jednostavno, osobe koje budete sretali do 30. decembra mogu da imaju posebno mjesto u vašem životu.

BIK

Posao – Retrogradni Merkur negativno će uticati na vaše polje finansija. Imaćete troškove i kašnjenje isplata. Venera u Škorpiji donosi vam poseban magnetizam, pa možete da postanete popularniji na poslu na osnovu snažnog uticaja na druge ljude.

Ljubav – Mars u Strijelcu može da vam donese susret sa razvedenom osobom. Isto tako zbog Venere u Škorpiji bićete veoma privlačni za osobe suprotnog pola. Možete da imate poznanstvo koje će vam obilježiti kraj 2024. godine. U periodu ste kada možete da doživite sudbinski sustret.

Zdravlje – Dobro.

BLIZNACI

Posao – Retrogradni Merkur kreće 13. decembra i donosi vam nestabilan period do kraja godine. Imaćete problem što ćete teško razumjeti ljude oko sebe, a i oni vas. Mars u Strijelcu doživljavaćete kao pritisak na radnom mjestu, pa ćete često izazivati sukobe jer imate utisak da neko pokušava da vam nametne nešto što ne želite da radite. Biće pritisaka do kraja godine, samo vodite računa da ne donesete pogrešnu odluku.

Ljubav – Mars u Strijelcu donosi vam pojačane tenzije, prije svega zbog lošije komunikacije. Partner će vam mnogo toga zamerati, a vi ćete imati utisak da se ne razumijete. Nije dobra nedjelja za početak nove romanse, iako će biti pojačanog flerta na radnom mjestu.

Zdravlje – Slabije.

RAK

Posao – Mars i Sunce u šestom polju donose vam brdo posla i obaveza. Retrogradni Merkur kreće 13. decembra i otežava vam bilo kakvu komunikaciju ali i realizaciju pregovora. Zbog toga treba da budete oprezni šta vam ljudi obećavaju ali i šta potpisujete.

Ljubav – Retrogradni Merkur u Jarcu doneće vam poruke i pozive od osobe koja vam je nekada bila bliska u prošlosti. To može da bude i stara ljubav. Isto tako očekuje vas susret sa jednom ambicioznom osobom. Ukoliko ste u braku, biće problema u komunikaciji od sredine nedjelje.

Zdravlje – Slabije.

LAV

Posao – Merkur kreće unazad, pa vam donosi odlaganje poslovnih obaveza. Rokovi će se prolongirati, a imaćete utisak da nemate na koga da se oslonite. Naglašeno peto polje donosi vam kreativniji period, pa ćete moći da spojite lijepo i korisno.

Ljubav – Sijlede vam neočekivana poznanstva i pojačani izlasci na mjesta javnog tipa. Strijelčevi će vam biti privlačni, ali i osobe od inicijative. Obavezno prihvatite pozive za zabave jer vas očekuju brojni susreti.

Zdravlje – Poboljšanje.

DJEVICA

Posao – Merkur, vaša vladajuća planeta kreće retrogradno 13. decembra i donosi komplikacije u svim segmentima života. Pregovori, svakodnevna komunikacija i mejlovi će da kasne, tako da se naoružajte strpljenjem. Najteže će vam pasti što nećete imati reacionalnu predstavu o dešavanjima, pa ćete biti skloni pogrešnim procjenama.

Ljubav – Imaćete ideju da se pomirite sa jednom osobom iz prošlosti, ali ćete najkasnije od januara da shvatite da je to bila greška. Bićete nostalgični i setni, ali ćete i primati pozive iz prošlosti. Mars u Strijelcu vam ne odgovara, pa lako ulazite u konflikte sa osobama koje volite.

Zdravlje – Slabije.

VAGA

Posao – Venera u drugom polju donosi vam novčani dobitak. Imate mogućnost da ostvarite veliku zaradu. Planete u Strijelcu donose vam priliku za kraća putovanja, ali i nove pregovore. Treba da imate u vidu da će retrogradni Merkur da uspori realizaciju određenih planova od 13. decembra.

Ljubav – Pošto je Venera u Škorpiji, ovo je period godine kada su pojačane mogućnosti za sudbinske susrete ali i fatalne privlačnosti. Zbog toga vas očekuje puno dopisivanja i zanimljivih susreta. Osobe u znaku Strijelca će vam biti privlačne. Ukoliko ste slobodni, u vašem neposrednom okruženju nalazi se osoba koja može da vam privuče pažnju.

Zdravlje – Odlično.

ŠKORPIJA

Posao – Naglašeno drugo polje ukazuje da su vam finansije najvažnije. Možete da radite na novoj poslovnoj mogućnosti koja može da vam donese veći novac. Uz uticaj Venere iz vašeg znaka lako možete da ostvarite sve što zamislite jer posjedujete nevjerovatnu harizmu.

Ljubav – Venera u vašem znaku ukazuje da lako možete da se zaljubite do 30. decembra. Imaćete više od jedne prilike za romansu. Djelujete veoma privlačno za osobe suprotnog pola, tako da lako možete da osvojite bilo koga koga želite. Moguće je da vam se dogodi strastvena romansa.

Zdravlje – Odlično.

STRIJELAC

Posao – Sezona vašeg znaka donosi puno mogućnosti. Na poslu imate veliki uticaj ali iz senke, tako da primjećujete stvari koje niko drugi ne vidi. Ako imate poslovnog partnera spremite se za nedefinisan odnos jer će Merkur biti retrogradan od 13. decembra. Mars u vašem znaku donosi vam dominantnu poziciju na radnom mjestu.

Ljubav – Venera u polju tajni donosi vam tajnu ljubav i snažna osećanja o kojima ne želite da razgovarate. Od 13. decembra očekujte i pozive iz prošlosti. Neko do koga vam je bilo stalo poželjeće da obnovite kontakt. Mars vam donosi priliku za ostvarivanje nove veze koja će krenuti dinamično.

Zdravlje – Osjetljivo.

JARAC

Posao – Retrogradni Merkur kreće 13. decembra i donosi haotičnu situaciju na radnom mjestu. Biće vam teško da se organizujete i nećete imati povjerenja u saradnike. Taj trend će se zadržati veći dio decembra, tako da treba da se naoružate strpljenjem. Ako razmišljate o promjeni posla, prije januara neće biti povoljnih mogućnosti.

Ljubav – Venera je u Škorpiji, pa lako pretvarate prijateljstvo u ljubavi. U emotivnom smislu vam je najvažnije da dobijete prijateljsku podršku, pa onda sve ostalo. Jedna fatalna Škorpija može snažno fizički da vas privuče.

Zdravlje – Psihološki problemi i nesanica.

VODOLIJA

Posao – Naglašeno jedanaesto polje možete da iskoristite kao prijateljsku podršku u poslu. Ipak, retrogradni Merkur kreće 13. decembra, pa ništa nije onako kako vam se čini na prvi pogled. Jedna Škorpija će vam ponuditi saradnju, ali na neočekivani način.

Ljubav – Sunce u Strijelcu daje vam mogućnost da popravite odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, prijatelj će vam otvoreno pokazati da gaji osjećanja prema vama. U ovom periodu lako ćete miješati ljubav i prijateljstvo.

Zdravlje – Dobro.

RIBE

Posao – Mars i Sunce u Strijelcu vam donose puno stresa i nerazumevanja na radnom mjestu. Imaćete utisak da nadređeni vrši pritisak na vas, a nećete razumjeti zbog čega se to dešava. Razmišljaćete o promeni posla ali i profesije, ali period nije povoljan.

Ljubav – Retrogradni Merkur donosi vam povratak stare ljubavi. U intervalu od 13. decembra do 3. januara 2024. godine imaćete nalet poziva iz prošlosti. Osjetićete poriv da se pomirite sa osobom koja vam je nekada nešto emotivno značila.

Zdravlje – Lošije.

BONUS VIDEO:

STIŽE RETROGRADNO LUDILO Pročitajte najtačniji nedjeljni horoskop appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU