STIŽE VAŽAN DOGAĐAJ U HOROSKOPU Četiri znaka očekuju velike promjene sa novcem

Pomračenje u Ovnu nam stiže 8. aprila 2024. godine. U vreme događaja pored Sunca i Mjeseca biće i vladar finansija Venera. Mnogim znacima horoskopa Venera može da donese „dozvolu“ da imaju bolji kvalitet života, jer tu počinje energetski rast sfere prihoda. Na primjer, da biste dobili bolje plaćen posao, važno je da proširite svoje lične potrebe. Horoskopski znaci koji će doživjeti najveće finansijske promjene su:

OVAN

Pomračenje se dešava u vašem znaku, što znači da akumulira bukvalno svaku oblast vašeg života i daje priliku za ozbiljan finansijski pomak. Do 20. aprila retrogradni Merkur će učiniti da budete neodlučni po pitanjima kupovine, ali i po tome koliko ste spremni da preuzmete nove finansijske obaveze. U vrijeme pomračenja, 8. aprila, vaš vladar će biti u sektoru tajni i samoće. Za velike odluke je potrebno vrijeme.

DJEVICA

Pomračenje Ovna se dešava u vašem sektoru porodičnog kapitala, ali će zbog retrogradnog Merkura proces dobijanja kredita, nasljedstva ili prodaje nekretnina značajno usporiti. Najvjerovatnije, situacija može da bude povezana sa uticajem ženske osobe na to pitanje. Možda samo vaš agent za nekretnine ili advokat može pogrešno da popuni papire ili da uopšte ne kontaktira potencijalnog kupca. Sve dokumente proverite kod notara. Lilit je u vašem znaku do kraja juna, što simbolizuje probleme sa obradom transakcija i potpisivanjem ugovora. Takođe očekujte promjene u zaradi vašeg partnera, najvjerovatnije će u potpunosti promijeniti svoje zanimanje.

VODOLIJA

Uprkos činjenici da se pomračenje dešava u sektoru komunikacija i dokumenata, mnoge Vodolije mogu da budu zaglavljene u procesu primanja velike sume novca. Budući da skup planeta u Biku utiče na sektor nekretnina, postoji šansa da budete pod stresom zbog kašnjenja plate ili neisplate nekih zasluga. Budite strpljivi, do 25. aprila ova pitanja će dobiti jasno rješenje.

RIBE

Pomračenje je u vašem sektoru plata, ali zbog retrogradnog Merkura biće niz pregovora oko isplata i tome za koliko novca ste spremni da uradite posao. Odličan trenutak da razgovarate sa svojim nadređenima o ličnoj promociji, koja će najvjerovatnije biti odobrena od 21. do 24. aprila. Budite strpljivi, jer su sve finansijske poteškoće privremene, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

STIŽE VAŽAN DOGAĐAJ U HOROSKOPU Četiri znaka očekuju velike promjene sa novcem appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU