Strašni prizori na autoputu u Sarajevu: Objavljeni novi detalji teške nesreće

Vozač automobila koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Sarajeva, u kojoj su poginule tri osobe, udario je u zid na ulasku u tunel, piše klix.ba.

Na mjestu nesreće se nalaze brojne ekipe policije i vatrogasaca, kao i dežurni tužilac Srednjobosanskog kantona, koji rade na uviđaju.

U prevrtanju automobila u tunelu Igman poginuli otac, majka i kćerka…

Prema prvim informacijama, a koje prenosi Radiosarajevo.ba, poginuli su profesor matematike Srednje saobraćajne škole u Sarajevu Almir B., njegova supruga Lamija S. i maloljetna kćerka, dok je povrede zadobio sin, koji je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Podsjećamo, u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autocesti A1 u tunelu Igman, na području Općine Kiseljak, smrtno su stradale dvije punoljetne osobe i jedno dijete, dok je jedno dijete upućeno na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu – potvrdio je Feni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić.

On je dodao da je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 07.55 sati, učestovalo motorno vozilo marke ford.

  • Policijski službenici MUP-a SBK u saradnji s nadležnim Kantonalnim tužilaštvom poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti – kazao je Feni Hodžić.
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU