Stvari koje morate i stvari koje ne smijete da radite tokom vladavine Vage

Vladavina Vage uveliko je nastupila i označava početak vrlo zanimljive jeseni, procjenjuju astrolozi, a ona će biti spokojna, uz poneku turbulenciju za pripadnike određenih znakova.

Uglavnom će, u skladu s prirodom Vage, biti uspostavljena ravnoteža, a neće nam biti strano da se vratimo u trenutke iz prošlosti.

Astrolozi predviđaju da ćemo se češće osvrtati na neke stare, možda i pomalo zaboravljene planove i nade, posebno kada Merkur u Djevici postigne trigon sa Jupiterom u Biku 25. septembra.

– Opšta vibracije Vage je ljepota, mir i prosperitet – kaže astrolog Erin River Sandej za Bustle. – Energija Vage samo želi da se svi slažu i uživaju u slatkoći života.

Da biste iskoristili sezonu Vage na najbolji mogući način, astrolozi predlažu da se držite ovih pravila tokom oktobra.

Popunite svoj kalendar društvenim događajima

Vaga je vrlo društven znak, pa očekujte će vam njena sezona doneti obilje planova koji podrazumijevaju druženje, susrete s novim ljudima i povratak nekima za koje možda niste imali vremena. Posebno će vam prijati da vi budete organizator: isplanirajte večeru i pozovite svoje najmilije i čeka vas veče za pamćenje!

Uzmite stvar u svoje ruke

Kao kardinalni znak, Vaga prirodno prva istupa, pa neka vas ova sezona ohrabri da predstavite neki projekat na poslu ili započnete važan razgovor sa svojim partnerom. Pošto je Vaga povezana s ljepotom i umjetnošću, dobar je trenutak i da eksperimentišete sa svojim izgledom.

Prepustite se zadovoljstvu

Ovaj znak poznat je po uživanju u najfinijim stvarima koje život pruža, pa čak i najpraktičniji među nama treba da kanališu taj duh. Naručite svoju omiljenu hranu, pustite svoj omiljeni film, uživajte u udobnosti!

Šta ne treba da radimo tokom vladavine Vage?

Ne zapostavljajte samoću

Iako će energija Vage donijeti zajedništvo i druženje, nemojte smetnuti s uma da provođenje vremena nasamo može biti vrlo ljekovito i korisno. Prepustite se samom sebi, izađite sami na kafu, odvojte veče da uživate u stvarima koje vam prijaju. Sve je u ravnoteži!

Ne pristajte na sve

Vada vlada svim vrstama partnerstva: romantičnim, platonskim i šire. Sklonost kompromisa ovog vazdušnog znaka može biti snaga, ali može dovesti i do nezadovoljstva. Vratite ravnotežu u odnosima držeći se čvrsto svojih granica.

Ne uključujte se u svaki sukob

Balans je izuzetno važan u ovom periodu, ali ne morate da vodite baš svaku bitku. Održavajte svoj mir tako što ćete sebi i drugima dati prostora i pažljivo birajte bitke u koje ćete se uključiti. Nekada treba samo pustiti stvari da idu svojim tokom.

BONUS VIDEO:

Stvari koje morate i stvari koje ne smijete da radite tokom vladavine Vage appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU