SUTRA JE MAGIČAN DAN Datum 7.7. je čaroban niz Evo kako da iskoristite njegovu moć

Brojevi ogledala su isti brojevi koji se ponavljaju u datumima, oznakama, simbolima – numerolozi smatraju da imaju posebno značenje.

Sutra je 7. jul – datum u kojem vlada energija dvije sedmice. Šta nam donosi niz 7-7 i kako njegovu moć iskoristiti.

Oduvijek je 7 sam po sebi izuzetno srećan broj koji ukazuje na povoljne okolnosti. Kada se dvije sedmice nađu zajedno, to je simbol pronalaska više svrhe. Ovo je dan kada možemo biti strastveni, dinamični, analitični. Iako se mogu pojaviti neke sumnje i ranjivosti – ali kada odlučite u kojem pravcu želite da idete, energija vas može sama voditi.

Posebno je niz brojeva 7-7 povoljan na polju ljubavi. Romantične duše mogu imati novu hrabrost, biće otvoreni u iskazivanju emocija, što može promijeniti ljubavnu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Oni su vođeni srcem, a to je ono što im danas pokazuje pravi put.

Poruka ovog dana jeste da poštujete ono što vam srce govori, pratite puteve kojim vas vodi i otkrijete šta je to što treba da mijenjate. Osvestite koje stvari u životu je potrebno promijeniti da biste živjeli bolje, srećnije, radosnije. Takve šanse vam se nude pod okriljem energije niza 7 – 7: iskoristeite ih i zakoračite u stvarnost koja je vrijedna ispunjena, van iluzija.

SUTRA JE MAGIČAN DAN Datum 7.7. je čaroban niz Evo kako da iskoristite njegovu moć appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU