Sv. Nikola posjetio vrtić u sklopu KŠC “Petar Barbarić” Travnik


Blagdan svetog Nikole, omiljenog dječjeg sveca tradicionalno se obilježava u obiteljskim domovima, župama, školama i vrtićima. Tako je danas sv. Nikola posjetio i Privatnu predškolsku ustanovu ” o. Ante Gabrić” u Travniku koja djeluje u sklopu Katoličkog školskog centra “Petar Barbarić” Travnik.

U vrtić je došao sv. Nikola, dobri biskup, zaštitnik djece. Naši su ga mališani dočekali pjesmom i čestitkom za imendan. Bilo je tu veselja, igre, igrokaza i naravno, svi su dobili paketiće, jer su to dobra djeca. I svetac je sam zaključio da su se dobro pripremili, da su svi vrijedni te da slušaju svoje roditelje i tete. U želji da nastave biti tako dobri, sveti Nikola ih je pozdravio i nastavio dalje dijeliti sreću i ostaloj djeci na svijetu sa svojim anđelima, bez zločestog Krampusa, -prenosi službena stranica KŠC “Petar Barbarić” Travnik.

Roditelji i  prijatelji vrtića hvala Vam što ste danas zajedno s nama bili. Zajedno smo svetog Nikolu oduševili. Obećao je svima nama da iduće godine opet je s nama. Do tada ostanite nam dobri, zdravi i veseli, zahvaljuju se iz vrtića “o. Ante Gabrić” Travnik.

 Pogledajte dio današnje atmosfere. Foto: Travnicki.ba

sv. nikola posjetio vrtić u sklopu kšc “petar barbarić” travnik sv. nikola posjetio vrtić u sklopu kšc “petar barbarić” travnik sv. nikola posjetio vrtić u sklopu kšc “petar barbarić” travnik sv. nikola posjetio vrtić u sklopu kšc “petar barbarić” travnik

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU