SVE ĆE IM IĆI KAO PO LOJU Ovih pet horoskopskih znakova će imati sreće u ljubavi tokom avgusta

Evo koje znakove čeka susret sa srodnom dušom u avgustu:

Strijelac

Predstavnici ovog znaka srešće osobu s kojom će se odmah sporazumjeti, bez mnogo riječi, tačnije osjetiti kao da su rođeni jedno za drugo.

Nakon samo nekog vremena imaćete osjećaj kao da se znate cijeli život. Tu osobu možete da sretnete bilo gdje, od posla do ulice, na mjestima na kojima se ne nadate.

Astrolozi sugerišu da to nije samo početak veze, već najverovatnije i početak stvaranja porodice.

Bik

Ljubav vašeg života čeka vas negdje u prirodi – to može biti park, tačnije obična šetnja gradom, na roštilj sa prijateljima, na odmor u planini.

Glavna stvar koju treba da uradite je da se ne plašite novih poznanstava, da se ne povučete pred nepoznatim i da ne pokazujete nepovjerenje.

U vašem krugu poznanika, kolega i prijatelja ljubav ne može da nastane – jedino s novim ljudima koje ćete tek upoznati.

Škorpija

Vaša situacija je dvosmislena, jer ima mnogo šansi, ali ih s vremena na vrijeme propuštate. Glavna stvar je da sami odlučite da li vam je u ovom trenutku potrebna ljubav. Ako jeste, pogledajte sve znakove koje vam život šalje.

Astrolozi su sigurni da su mnoge Škorpije u ovom trenutku pored osoba koje nisu njihovi pravi životni saputnici, ali oni ne žele ništa da mijenjaju, što je greška.

Na taj način troše svoje vrijeme, ali i vrijeme druge osobe, zavaravajući je.

Ovan

U avgustu Ovan može da upozna osobu koja će ga mnogo voljeti i koja će biti spremna da uradi sve za njega. Ali da li će do veze doći, zavisi od svakoga ponaosob.

Neki će prihvatiti udvaranje i započeti vezu, neki će odbiti jer će više biti za prijateljski odnos.

Rak

Rakovi imaju šanse da upoznaju osobu svog života, ali samo ako urade nešto čega su se oduvijek plašili. U suprotnom, propustiće šanse zbog toga što nisu željeli za izađu iz svoje zone komfora i da rizikuju, čak ni zbog ljubavi.

SVE ĆE IM IĆI KAO PO LOJU Ovih pet horoskopskih znakova će imati sreće u ljubavi tokom avgusta appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU