SVE IM IDE OD RUKE Ovi znakovi rođeni su pod srećnom zvijezdom

U nastavku saznajte koji su znakovi rođeni pod srećnom zvijezdom, a kojima život baš i nije naklonjen.

Ovan

Iako je Ovnova vladajuća planeta Mars, koji je bog rata, to ne znači oni provode svoj život u borbi. Zapravo, ljudi u znaku Ovna su predodređeni da osvoje svaku bitku. Oni su pametni, motivisani i razumni, pa se čini kao da je njihova sreća više odraz njihove snažne ličnosti nego što im pristiže kao blagoslov zvijezda.

Bik

Život kao da uvijek ima neko iznenađenje koje ih čeka iza ugla. Iako se sigurno osećaju nesrećno, sama činjenica da su još uvek tu, da su preživjeli i nadvladali sve poteškoće koje im je život donio, dokaz je da im sreća nije potrebna – samo puno razuma i snalažljivosti i tako će uspjeti da savladaju sve životne nedaće.

Blizanci

Blizanci nisu jedni od srećnika. Zapravo, njihov život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama i zbog toga je sreća osjećaj za kojim čeznu. Međutim, dobra vijest je da ih njihova želja i strast prema znanju vode dalje od tačke na koju bi ih dovela sama sreća. Kome je potrebna sreću kada imate tako bistar um?

Rak

To je jedan od retkih znakova koji je zaista blagosloven. Iako će njihov put uvijek biti popločan izazovima, oni imaju urođeni osjećaj smjera i vrijednosti – koji, zahvaljujući njihovim srećnim zvijezdama, uvijek uspjeva da ih usmjeri u na pravi put.

Lav

Oni su jako mudri i odlučni pa ne moraju da se brinu prati li ih sreća ili ne. Njihov život je poput gline, a oni su vajari, spremni da oblikuju svoju sudbinu u sve što žele. Zaboravite na deteline s četiri lista, oni se nalaze na vozačkom mjestu i svojim sopstvenim naporima mogu dobiti sve što požele.

Djevica

Sreća je oduvijek bila van dometa njihovog shvatanja i vjerovatno su navikli na taj osjećaj razočaranja. Iako se možda čini nepravedno što je njihov život teži nego što je drugima, postoji razlog za njihov nedostatak sreće – Djevice imaju najjača ramena u Zodijaku. Vi ste ovdje da biste doživjeli poteškoće i naučili da se izborite s njima, a zatim pokažete svijetu šta je potrebno da ih savladate. Na taj način, vi ste osoba od koje drugi uče i mnogi su srećni što vas poznaju.

Vaga

Nije tajna da su vječni optimisti, a život često ide tačno onako kako Vage žele. Ako ste se ikad zapitali kako to da se uvijek ‘iskoprcate’ kad imate loš dan, sve to ima veze s vašom percepcijom. Zahvalite svojoj vladajućoj planeti Veneri što smatrate da je čaša napola puna, zbog čega se osećate prilično srećno u životu.

Škorpija

Iako imaju tendenciju da primjećuju negativne stvari u životu, istina je da su zapravo prilično srećni. Kada ulože čak i malo truda u ono što žele, život im to servira na tanjiru. Mnogi ne mogu da upravljaju ‘svojim brodom’ brzo i lako kao i oni i zato sebe mogu smatrati prilično srećnim.

Strijelac

Čestitamo, ako ste Strijelac, onda ste jedan od najsrećnijih znakova u celom Zodijaku. Vaš vladar je Jupiter, planeta sreće – i zbog toga kao da vam se servira limunada ako se i dogodi da vam život donese limune na vaš put. To ne znači da neće biti izazovnih vremena, ali to znači da nikada nećete ostati bez rješenja.

Jarac

Iako je njihov znak okarakterisan kao vođa u Zodijaku i prvi se suočavaju s preprekama i teškoćama, a zatim ih uklanjaju za druge, shvatiće da su uvijek u mogućnosti da to urade s relativnom lakoćom. Sve dok su mentalno i emocionalno uključeni u sve što rade, imaćete dovoljno sreće da dođu do svog cilja.

Vodolija

Vodolije su zaslužili veliki, topli zagrljaj – jer suočimo se s činjenicom, izvukli su kraći štapić kada je reč o sreći. Dok život nikada nije bio fer prema njima, oni su uvijek uspijevali da zadrže glavu iznad vode, čak i kad im se činilo da bi mogli da se utope od sve te nesreće koja im pristiže na put.

Riba

Srećna planeta Jupiter je jednom vladao vašim znakom. Iako je Neptun, planeta inspiracije i psihičke sposobnosti aktuelni vladar Riba, planeta Jupiter, kao dugo izgubljeni otac i dalje ima uticaj nad vama. To znači da niste samo srećni, već imate i dvije planete koje vode vaš život prema sreći, prenosi Atma.

BONUS VIDEO:

SVE IM IDE OD RUKE Ovi znakovi rođeni su pod srećnom zvijezdom appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU