SVE SHVATAJU PREOZBILJNO Koji horoskopski znakovi nemaju razvijen smisao za humor

Vjerovatno je riječ o nekome ko se rodio u nekom od slijedećih horoskopskih znakova jer pripadnici ovih znakova Zodijaka pate od ozbiljnog nedostatka smisla za humor.

Bik
Oni su temeljni i čvrsto ukorijenjeni u stvarnosti. Njihov ozbiljan stav često ih sprječava u tome da shvate nijanse ironije ili sarkazma. Humor? Za njih je to nepoznat koncept. To je posebno istinito kada se šale zbijaju na njihov račun.

Djevica
Poznate su po tome što su orijentisane prema detaljima. One često sve shvataju vrlo ozbiljno, uključujući šale koje bi većina ljudi shvatila olako. Djevica će, umjesto da se nasmije vašoj šali, vjerovatno provesti nekoliko minuta analizirajući njenu logiku. Našalite li se na račun Djevice, očekujte filozofsku raspravu.

Škorpije
Škorpije su uglavnom vrlo ozbiljni, pa humor jednostavno nije dio njihove dnevne rutine. Ukoliko ste u društvu Škorpije, bolje je da se držite tema kao što su politika ili religija umjesto što pokušavate da se šalite.

Jarac
Jarčevima, kao vrlo praktičnim i odgovornim osobama, humor često izmiče. Posao i odgovornosti su njihova glavna briga i tu prosto nema mjesta za šale u njihovom hiperfokusiranom umu. Dok se vi smijete nekim šalama, on će razmišljati o tome kako bolje organizovati svoj radni prostor. 

BONUS VIDEO:

SVE SHVATAJU PREOZBILJNO Koji horoskopski znakovi nemaju razvijen smisao za humor appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU