Otvorena je MF banka u Zenici.

U modernom novom prostoru predstavnici filijale i Uprave banke ugostili su zvanice, upoznavši ih sa planovima banke za naredni period.

MF banka je moderna domaća banka koja pruža brze bankarske usluge za mala i srednja preduzeća.Banku odlikuje jednostavan bankarski poslovni model koji omogućava donošenje brzih odluka po mjeri svojih klijenata, a već par godina bilježi pozitivan i snažan trend rasta. Prošle godine MF banka je zabilježila rast bruto aktive od čak +36%, što predstavlja najveći ostvareni procentualni rast u bankarskom sektoru BiH u 2018. godini. Banka trenutno pruža usluge svojim klijentima kroz prodajnu mrežu od ukupno 24 poslovnice u cijeloj BiH.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo od sada prisutni i u Zenici, a za dvije sedmice otvaramo ekspozituru i u Bugojnu. MF banka već ima klijente u Zenici i drago nam je da smo danas imali priliku da ih upoznamo i razgovaramo o njihovim poslovnim potrebama,“ izjavio je predsjednik Uprave Bojan Luburić. „MF banka širi svoju mrežu poslovnica. Naredni korak nam je da pokrijemo i Hercegovinu, kako bismo klijentima bili dostupni u svim većim mjestima BiH,“ dodao je Luburić.

Filijala u Zenici je otvorena za rad s klijentima svakim radnim danom od 8 do 16h, a nalazi se u Ulici Aska Borića bb.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o