SVEMIR SPREMA HAOS Velike promjene uskoro stižu za dva znaka

Ali posebnost ove veze je što će se dogoditi zajedno s Plutonom koji je 22. januara ušao u znak Vodolije i mijenjaće ljubavne saveze tokom cijele godine.

To znači da će se i oni ljudi koji su u čvrstom i sretnom braku suočiti s promjenama i izazovima iz Svemira.

U vezi će se pojaviti nešto čega prije nije bilo – više slobode, prozračnosti i lakoće.

Na primjer, za neke će postati norma da imaju dva partnera, dok će drugi odlučiti stupiti u brak s teškom osobom, jer prema sudbini moraju proći ovu karmičku lekciju.

Bik

Venera, vaš vladar, u konjunkciji je s Plutonom i Marsom u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u februaru možete imati karmičko poznanstvo s osobom ili razgovor u postojećoj vezi o službenom statusu veze.

Osim toga, Mars u vašoj karti je odgovoran za tajne pa možete imati početak nove skrivene romanse, na primjer na poslu ili s nadređenom osobom.

Budite uvjereni da će ovog mjeseca započeti nešto što će promijeniti cijelu vašu ljubavnu godinu i uticati na cijeli život.

Vaga

Venera zajedno s Marsom i Plutonom prelazi u znak Vodolije, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert.

To znači da biste ove godine mogli doživjeti potpunu transformaciju vašeg odnosa jer će vam se pojaviti leptirići u stomaku zbog potpuno nove romanse.

Najvjerovatnije će ova osoba biti vrlo ozbiljna finansijski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

BONUS VIDEO:

SVEMIR SPREMA HAOS Velike promjene uskoro stižu za dva znaka appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU