Svetislav Pešić uoči utakmice s Gruzijom: Evo što je rekao izbornik Srbije

Košarkaši Srbije sutra (ponedjeljak) nastavljaju kvalifikacije za Eurobacx 2025. Sljedeći suparnik im je Gruzija, a utakmica se igra u Tbilisiju od 18 sati.

Izbornik Srbije Svetislav Pešić izrazio je očekivanja uoči sutrašnje utakmice.

– Kao i svaki sljedeći, uvijek je drugačiji. A pogotovo će utakmica s Gruzojom biti potpuno drugačija, jer Gruzija igra potpuno drugačiju košarku od Finske. To je momčad s dobrom organizacijom i u obrani i u napadu. Vodili su cijelu utakmicu protiv Danske, a zbog nekih krivih odluka došli su u situaciju da izgube. Ali to nam ništa ne znači jer svaka sljedeća utakmica je, kao što rekoh, drugačija. Radi se o vrlo iskusnoj momčadi, koja je posebno iskusna u ovim kvalifikacijamarekao je Pešić i dodao:

– Imaju kontinuitet godinama, jedino što se tamo sada dogodilo je da se promijenio stranac i došao novi trener, naš Aleksandar Dzikić. Sigurno da ćemo utakmicu morati pripremiti na drugačiji način i na neki način se prilagoditi. Ipak je to gostovanje, moramo biti hrabri i, naravno, uz svo dužno poštovanje prema Gruziji, razmišljati kako bismo trebali igrati i u obrani i u napadu.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU