Subota, 12 lipnja, 2021

Takmičar u Potjeri sam nadmašio lovca (VIDEO)

Takmičar u Potjeri sam nadmašio lovca, pogledajte njegova pitanja

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Fabijan, 24-godišnji student, apsolvent komunikologije, učestvovao je u popularnom kvizu “Potjera.” Njegovo učešće će zasigurno ostati zapamćeno među ljubiteljima ovog kviza, s obzirom na to da je prvobitno ispao, a zatim svojoj ekipi osigurao 40 000 kuna (nešto više od 10 000 KM).

Naime, Dean Kotiga uspio je izbaciti sa ploče svih četvero takmičara, a tada po pravilima ekipa ima pravo da izabere jednog od njih koji će se u završnoj potjeri boriti za određeni iznos, zbog čega se u igru ponovno vratio upravo 24-godišnji apsolvent komunikologije.

takmičar
Takmičar u Potjeri sam nadmašio lovca (VIDEO) 1

Nakon što je ispao i ostatak ekipe, Fabijan se vratio u završnicu igre u kojoj je dao tačan odgovor na samo 9 pitanjao, no ovo se pokazalo kao sasvim dovoljan broj jer se i lovac namučio s dva pitanja. Jedno od tih bilo je “U kojem filmu Woodyja Allena iz 1995. antički kor komentira radnju?”.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Odgovor “Moćna Afrodita” nisu znali ni lovac Dean Kotiga ni Fabijan.

Drugo je glasilo “Koji je igrač Celticsa bio najstariji u Dream Teamu na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992.”. Kotiga nije znao odgovor, ali Fabijan jest i tako je osigurao svojoj ekipi novac.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Oglašavanje -

Vijesti danas