Telemach BH dobitnik priznanja Digital Cup na Social Media Summitu

Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije Telemach BH u Sarajevu je 18. i 19. maja održan Social Media Summit.

Ovaj događaj, u organizaciji agencije Altermedia, omogućio je raznolik uvid u aktuelne teme iz svijeta društvenih mreža, pokrenuo diskusiju i otvorio nove perspektive za razvoj biznisa te postao platforma za uvezivanje stručnjaka, organizacija i pojedinaca kojima su društvene mreže sredstvo za rad i komunikaciju.

Na osnovu znanja i iskustava koja su tokom Summita s publikom podijelili predstavnici marketinških agencija i kompanija, stručnjaci za društvene mreže, influenceri i kreatori sadržaja iz Bosne i Hercegovine i inostranstva, još jednom smo se uvjerili da je internet krucijalna tehnologija savremenog informacijskog doba i pokretač razvoja cijele jedne industrije okupljene oko društvenih mreža“, kazala je Brankica Radivojša, menadžer za kampanje u kompaniji Telemach BH.

Facebook, Twitter, Tik Tok, Instagram, LinkedIn i druge društvene mreže su među najvećim korisnicima interneta na globalnom nivou.

Sa tačke gledišta vodećeg investitora u digitalizaciju zemlje, koji građanima i poslovnim subjektima Bosne i Hercegovine osigurava pristup najvećim brzinama interneta u regiji, važno nam je biti u toku s posljednjim dostignućima i perspektivama društvenih mreža. Telemach tim individualno i detaljno pristupa svakom komunikacijskom kanalu. Vodimo se istraživanjima i inovativnošću. Naši sadržaji su uvijek interaktivni kako bismo svojih korisnicima koji nas prate putem društvenih mreža osigurali odličan sadržaj“ – naglasio je Esad Zečević, social media specialist u Telemachu BH.

U okviru drugog izdanja Social Media Summita dodijeljena su priznanja „Digital Cup“ pojedincima i organizacijama čije su digitalne kampanje obilježile prošlu godinu. Prema riječima organizatora, nagrađeni su oni koji su „vođeni potrebama tržišta, uložili poseban trud, te svoju kreativnost izrazili maksimalno dobro, a pri tome ostvarili zavidne rezultate“. Među dobitnicima ovog priznanja je i Telemach BH za najbolju Facebook kampanju. 

„Naš trud rad i inovativnost prepoznali su stručnjaci. Priznanje je dokaz naše posvećenosti ka novim tehnologijama i razvoju istih. Zahvaljujući modernoj, naprednoj tehnologiji, korisnici Telemach BH uživaju u pet puta većim brzinama interneta u odnosu na prosjek na tržištu, koje na GIGA mreži dostižu čak 1 Gbps, što je ogromna prednost za profesionalce na društvenim mrežama. Priznanje nam je podstrek za dalji rast i razvoj ali za dalje napredovanje u svim sferama u kojima djelujemo – zaključila je Belma Muhić menadžer kampanja Telemach BH.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU