Teo konačno pred novinarima: Lijepo je kad vidiš da netko cijeni tvoj trud

Crvena zvezda odigrala je najbolju utakmicu sezone, svladavši prepunu Fenerbahce Arenu. Jedan od najboljih bio je Miloš Teodosić koji je predvodio crveno-bijele sa 18 poena.

– Moramo ostati pozitivni i gledati naprijed. Može se reći da je ovo najbolja utakmica momčadi. Ni Fener nije igrao kako igra općenito. Ni mi im sigurno nismo dopustili. Imali su malo loš dan. Sigurno mislim da je to najbolja utakmica otkad sam u Zvezdi. rekao je Teodosić.

Naredni meč crveno-beli igraju protiv Olimpijakosa u Pireju.

Moramo trenirati, a većina igrača radije igra nego trenira. I nama i drugima, ističe veteran.

Što se tiče atmosfere u Areni, Teodosić je istaknuo kako mu puno znači podrška s tribina.

Mogu govoriti sa svog stajališta, ali mislim da je to mišljenje većine. Nekako je lijepo kad vidiš da netko cijeni tvoj angažman, tvoje bacanje za loptom. Daje vam više energije da igrate bolje pred svojim navijačima, navodi Teodosić.

Brinu ga ozljede Jaga (koljeno) i Neprie (nos).

– Već ima pet ozlijeđenih igrača. Nije to mala stvar i iskreno me brine. Dosta utakmica, dosta rotacija. Nadam se da će Shabazz moći igrati, ne znam kakva je situacija. Sada skraćujemo rotaciju i ostajemo na deset igrača, kaže Teodosić.

Utakmica protiv Olympiakosa u kojoj se izbio na europsku scenu.

-Meni osobno protivnički navijači ne stvaraju pritisak. Stavljam pritisak na sebe da budem najbolji što mogu. Emotivno sam vezan za Olympiakos i Atenu. Uvijek sam volio silaziti, istaknuo je Teodosć.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU