Terzić jasan: Ako ne osvojimo prvenstvo, odlazim iz kluba

Nogometaši Crvene zvezde započeli su zimske pripreme, a pred odlazak na Kipar medijima se obratio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Na samom početku rekao je Terzić.

Kako dobri običaji i tradicija nalažu, želim vam se obratiti na početku priprema i poželjeti vama i vašim obiteljima sretnu Novu godinu, kao i puno zdravlja, to je najvažnije… onda vam želim puno uspjeha u svemu što vas čini sretnim, a nadam se da je Zvezda visoko kotirana na toj listi i da ćete se tako ponašati sljedećih nekoliko mjeseci, da se veselimo u mjesecu svibnju.rekao je Terzić na početku svog obraćanja.

Prvi čovjek Zvezde dodao je da će napustiti klub ako njegova momčad ne bude prvak Srbije.

– Novi-stari šef stručnog stožera je Vladan Milojević s kojim su mnogi od vas već radili, a oni koji nisu neka budu spremni na zahtjeve na najvišoj razini, očekuju vas teške i naporne pripreme, ali to je normalno s obzirom koliko nam je teško očekuje ga razdoblje do kraja svibnja i kraja prvenstvene utrke. Da ne spominjem da vas dres koji nosite obvezuje na vojsku navijača koji će biti razočarani bilo čime osim prvenstva. Rekao sam medijima i prije da ću, ako se dogodi da ne osvojimo naslov prvaka, otići iz kluba, a vjerojatno i svi ljudi oko mene, pa vidite što će biti i kako ćete ako niste prvaci.

Novinarima je rekao koji je cilj kluba u drugom dijelu sezone.

– Ono što sam rekao igračima, ponovit ću. Zvezdini zahtjevi su najviši, ciljevi se znaju, to su naslov prvaka i dupla kruna. Rekao sam igračima da zasuču rukave i slučaj stari-novi trener. Tko nije spreman živjeti i raditi pod pritiskom, taj nije za Zvezdu. A kad dovedemo igrača, razmišljamo može li živjeti i raditi pod pritiskom. Povijest je pokazala da je bilo fantastičnih igrača, ali nisu mogli izdržati pritisak Zvezde. Zato igra 11 igrača koji mogu nositi Zvezdin dres.

Komentirao je generalnog direktora i status Milana Borjana.

– Ja nisam. No, Vladan Milojević ga u ovom trenutku nije spominjao. Imamo vratara Glazera koji je bio možda i najbolji igrač. Doveli smo i Balšu Popovića koji je bio najbolji golman druge lige. Imamo vratare za budućnost.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU