Teška saobraćajna nesreća, poginuo 25-godišnjak

Na magistralnom putu Bijeljina – Ugljevik,  u mjestu Zagoni,  oko 00.30 sati dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo dvadesetpetogodišnji C.B. 

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri putnička vozila i to “golf  4“,  kojim je upravljao M. J., a koji je zadobio teške tjelesne povrede, vozilo „golf  4“,  kojim je upravljao V. T. i vozilo “golf  6“,kojim je upravljao C. B., a u kojem su se   pored suvozača G. E. nalazila i dva putnika A.S. i Z.S.

Vozač  vozila „golf 6“  C.B. od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminuo je u Medicinskom centru Bijeljina, dok su ostale osobe koje su bile u vozilu zadobile tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i zadržane su na bolničkom liječenju.

Službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršili su uviđaj na licu mjesta.

O svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdio tačan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nezgode.

U vremenu od 00.30 do 03.00 sati saobraćaj je bio obustavljen na spomenutoj dionici puta, te se odvijao preko alternativnih pravaca, saopćeno je iz MUP-a RS.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU