Test ličnosti: Koje biste stablo posadili?

Zanimljiv i nesvakidašnji test ličnosti, vaš izbor će reći mnogo o vama…

Zamislite da posadite drvo u vrtu svojih snova. Vaš izbor je usko povezan s vašom osobnošću i zato predstavlja svojevrstan test ličnosti.

Da biste saznali više, samo pogledajte sliku i odaberite stablo koje je prvo privuklo vašu pažnju.

test ličnosti
test ličnosti: koje biste stablo posadili?
  1. Ako ste odlučili posaditi cedar, veličina i širina njegovih grana koje se ističu simboliziraju vašu veličanstvenost i vašu duhovnost.

U svom srcu imate veliku želju za davanjem, ali ne nalazite hrabrosti da se pokrenete jer ste prilično sramežljivi.

2. Biste li posadili čempres u svom vrtu? Ovo vitko stablo simbolizira besmrtnost.

Iako imate snažnu osobnost, ponekad tražite sigurnost gotovo poput grana čempresa, u potrazi za nekim tko nadahnjuje sigurnost kroz zagrljaj.

3. Želite li posaditi smokvu s velikim lišćem? To je stablo mudrosti.

Njegova slatkoća simbolizira znanje koje zaslađuje život i bez sumnje tražite bogatstvo, ne toliko u materijalnom, nego prije svega u iskustvima.

4. Šipak je simbol obilja, ljubavi i zdravlja! Slasna zrnca koja su zbijena unutar njegove kore mogu vas asocirati na ljepotu zajedništva.

Ako je ovo drvo koje ste odabrali za svoj vrt, to može značiti da ne volite biti sami, volite društvo i buku, zabavu i veselje. Prijateljstvo je nešto dragocjeno za vas.

5. U stablu badema nalazi se tajna ponovnog rođenja i obnove prirode jer je to prvo drvo koje cvjeta u proljeće. Ako ste odabrali ovo drvo, njegovo značenje se uglavnom odnosi na njegov plod: to je tajna koja se otkriva razbijanjem ljuske.

Vaša osobnost ima više razina i često možete pokazivati različita lica, ali duboko u vama je skrivena poput tvrde školjke, tajna vašeg istinskog identiteta koju otkrivate samo nekolicini.

Ukratko, vi ste tajanstveni i neuhvatljivi. Tako kaže ovaj test ličnosti.

6. Vrba predstavlja reflektirajuću duhovnost upravo zbog svoje nevjerojatne elegancije. Želite li ju posaditi u svom vrtu?

To znači samo jedno: vi ste esteta, volite umjetnost; elegantni ste i estetika u svim njenim aspektima prevladava nad svim vašim drugim ambicijama, piše atma.hr.

Da li vam se svidio ovaj test ličnosti?

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU