30 C
Sarajevo
Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Test ličnosti: Šta ste prvo vidjeli na slici otkriva vaše najdublje strahove

Šta ste vi prvo vidjeli na ovoj fotografiji? Psiholozi kažu da to otkriva najdublje strahove koje imate.

Djevojčica

Vaše potisnute emocije najvjerovatnije dolaze iz djetinjstva. To može da bude trauma iz djetinjstva ili tinejdžerskog doba. Odnos s majkom je ključan za emocionalni razvoj. Recimo, ako je dijete provelo previše vremena u bolnici daleko od majke ili je od majke dobijalo vrlo malo ljubavi u toku djetinjstva, moguće je da se to nesvjesno reflektuje u razne strahove, recimo u strah od donošenja odluka.

Leptir

Leptir je simbol sa više značenja. Prema tumačima snova, svjetli i šareni leptir je znak nade, novih događanja u životu. Tamni leptir sa svjetlim krajevima na krilima, kao ovaj sa slike, povezuje se sa propuštenom prilikom za kojom žalimo. Takođe, leptir bi mogao da ukaže na izgubljeno povjerenje ili nesvjesni strah od smrti.

Jagoda

Ako ste prvo videli jagodu, to može da znači da strahujete da će vaša ljubavna veza loše završiti ili ćete se zaljubiti u nekoga ko nije za vas. Ljudi koji imaju ovakve strahove često su u odnosima za koje misle da nemaju budućnost. Moguće je da je to povezano sa lošim odnosom roditelja.

  SAZNAJTE ODAKLE POTIČE OVAJ POZNATI RITUAL Zašto muškarci kleče kada prose ženu?

Lobanja

Na slici zapravo nema lobanje, već se radi o optičkoj iluziji. Ako ste prvo to ugledali, to pokazuje da se plašite da ćete se razočarati u druge ljude. Moguć je i strah od sopstvene smrti ili smrti bliske osobe, a moguće je da je uzrok situacija iz prošlosti kada ste se osjećali bespomoćno.

Drveće

Stablo je simbol naših korjena, a u ovom slučaju, dva stabla čine most koji može da ukazuje na to da u vama postoji sukob koji još niste uspjeli da riješite. Dvoumljenja, strahove ili sukobe sa kojima se borite i nikako ne pronalazite rješenje za njih uklonićete lakše ako zamolite za pomoć nekoga ko će vam dati uvid sa strane, bez predrasuda, piše zena.blic.rs.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Alem Sinanović
Alem Sinanovićhttps://tntportal.ba
Alem Sinanović je urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Gotovo opsesivno istražuje digitalu, SEO, mogućnosti online zarade i sl.
MOŽDA VAS ZANIMA
ANKETA
Da li izlazite na izbore u BiH?
DRUGI UPRAVO ČITAJU