TKO ĆE BITI NOVI SELEKTOR CRNE GORE: Kandidati su bivši treneri Večiti i najbolji nogometaš ove zemlje u povijesti?

Nogometna reprezentacija Crne Gore ponovno nije izborila plasman na veliko natjecanje, jer se nije uspjela plasirati na Europsko prvenstvo, unatoč prilično lakoj skupini kvalifikacija.

Na kraju su očekivano naša i mađarska reprezentacija izborile nastup na najvećoj smotri europskog nogometa u Njemačkoj, a Crnogorci su ostali bez izbornika, nakon što je Miodrag Radulović odlučio otići po isteku ugovora.

Već su počela nagađanja kada je riječ o novom treneru, a podgoričke “Vijesti” spominju nekoliko trenera, vrlo dobro poznatih domaćim ljubiteljima nogometa.

Kao staru želju Dejana Savićevića spominje se njegov reprezentativni suigrač i bivši trener Partizana Slaviša Jokanović, čiji je posljednji klub vodio moskovski Dinamo, a svjetski najprepoznatljiviji je njegov mandat u Fulhamu. Kao problem se navodi visoka plaća koju bi Jokanović tražio.

Kao opcija s kojom ne bi bilo problema spominje se Gordan Petrić, jedan od prošlosezonskih trenera Partizana, ali se ističe i nedostatak trenerskog iskustva.

Još jedno ime s malo iskustva koje se spominje kao kandidat za novog izbornika je jedan od najboljih nogometaša ove zemlje ikada, Mirko Vučinić, bivši igrač Rome i Juventusa, koji je trenersku karijeru započeo i bio pomoćnik Raduloviću.

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović, popularni Grof, ističe se kao neko ko bi mogao figurirati kao kandidat. Trenirao je brojne ruske klubove i priznati je stručnjak u toj zemlji, ali ga nema od 2021. godine, kada je vodio Arsenal iz Tule.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU