Tko je Oliver koji je okupio sve tri nacije


Oliver je poznati Youtuber koji je nedavno (9.12.2023.) organizirao događaj kojim je okupio sve tri nacije na Balkanskoj večeri u Ausburgu.

Ovaj spektakularan koncert, nazvan “Balkansko veče”, održan je s ciljem promicanja uživanja u dobroj muzici i ljubavi među ljudima bez obzira na njihovu nacionalnost. Oliverova inicijativa privukla je veliku pažnju i podršku građana iz svih krajeva svijeta (Njemačke, Austrije, Švicarske, Francuske i okolnih zemalja) što su pokazali svojim dolaskom.Ovaj događaj bio je prilika za slavlje i zajedničko uživanje u dobrim melodijama. Svrha ovog susreta bila je pokazati da muzičke note mogu biti most koji spaja ljude i prevladava barijere i podjele. Oliver je time ostvario svoju viziju ostavljajući snažnu poruku o potrebi za suživotom i razumijevanjem između različitih kultura.

Oliver i njegov tim Dolina Lašve najavljuju i daljnja okupljanja zato pratite najave za sljedeće gradove a neki su već spomenuti kao potencijalni a to su Frankfurt, Stutgart ili Beč.

Hvala svima koji su podržali i koji i dalje podržavaju ovakve spektakularne događaje.Prijenos uživo iz sale se prenosio na facebooku i youtube kanalu Dolina Lašve što možete opet pogledati kako je to izgledalo:

Izvor: Dolina Lašve

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU