TNT RADIO ruši rekorde slušanosti u Srednjoj Bosni, Tuzli i Zenici!

Prema istraživanju Mediapuls za prošlu godinu, TNT Radio je i dalje uvjerljivo najslušanija radio stanica u Srednjoj Bosni. Za ovo su najviše zaslužne naše drage slušateljke i slušatelji s kojim se družimo već 23 godine!

Istraživanje je pokazalo i tendenciju velikog rasta slušanosti i na području Tuzle i Zenice, gdje ovaj popularni radio ima svoje urede.

Za ljubitelje dobre muzike, TNT radio lansirao je novu Android aplikaciju uz pomoću koje možete danonoćno slušati omiljene domaće i strane hitove, pažljivo odabrane.

TNT Radio je jedan od popularnijih radijskih brendova u BiH. Rođen je 1997. godine u Travniku, kada je radijski čovjek Dino Lolić ostvario dječački san da ima vlastitu radijsku stanicu. 23 godine kasnije, lokalni radio je izrastao u TNT Grupaciju koju danas čine dva radijska brenda različitih formata sa lokalnim stanicama u Travniku, Tuzli i Zenici, četiri tematske televizije i news portal.

Svakako treba istaći i da drugi radijski brend u vlasništvu TNT Grupacije, NARODNI RADIO je i dalje jedan od najslušanijih radija u Bosni i Hercegovini. Takođe, Narodni radio je lansirao novu Android aplikaciju uz pomoću koje možete danonoćno slušati vaše omiljene narodne hitove. Narodni radio je stanica s pažljivo odabranom narodnom muzikom, kratkim lokalnim i sportskim vijestima i kreativnim reklamama.

TNT i Narodni radio uskoro i u Sarajevu

Kako bi proširili dobru vibraciju i omogućili da se ova dva popularna radija slušaju diljem naše zemlje, TNT Grupacija je dobila dozvolu Regulatorne agencije za komunikacije koja je dodijelila frekvencije TNT i Narodnom radiju, tako da će se zvuk ova dva radija uskoro čuti i u Sarajevu i okolini.

Podsjećamo, sedmični doseg medija TNT Grupacije je oko 2.2 miliona ljudi u Bosni i Hercegovini, dijaspori i regionu.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU